Güncel

Güncel Haberleri

Çalık, Erdemir, Hekimhan’a Yaklaşık 3 Milyar TL’lik Yatırımı Kazandırıyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Erdemir; Hekimhan ve Malatya’mıza binlerce istihdam, milli ekonomiye önemli katkı sağlayacak dev bir yatırımla demir cevheri zenginleştirme ve paletleme tesisi kuruyor.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Yazıhan İlçesinden Yaşanan Tiren Kazasında, Selahattin Barut (48) Yaşında Hayatını Kaybetti.

Gürkan: Kemal Sunal Hayat Filminde Rolünü Güzel Oynadı

Türk Sinemasının gülen, güldüren güldürürken düşündüren karakteri Kemal Sunal vefatının 20. yılında memleketi Malatya’da da anıldı.  

Bahçe ve Ot Yangınlarına Dikkat

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı havaların ısınması ile birlikte çıkabilecek yangınlara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Başkan Sadıkoğlu, Beylerderesi’ne Alternatif Köprü Şart

Bir kaza; şehir, organize sanayi ve şehirler arası trafiği felç etmeye yetti.

Battalgazi Belediyesi’nden Yollara Rekor Yatırım

İmar Yolları Ve Yol Açma Çalışmalarında 15 Ayda 5 Milyon Tl Yatırım Gerçekleştirildi.

Battalgazi Belediyesi Ve Kızılay İhtiyaç Sahiplerini Unutmuyor

Başkan Güder, “Yaşlılarımız Bizim Çınarlarımızdır. Sizlere Cumhurbaşkanımızın Selamlarını Getirdik”

 Çınar, Gençlerimizin Farklı Yeteneklerini Ön Plana Çıkartıyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın başlama vuruşunu yapmasıyla start alan Ayak Tenisi Turnuvası Amatör Spor Kulüpleri karşılaşmaları birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne oluyor.

Büyükşehir Anayurt Caddesini Özsan Sanayi Sitesine Bağlıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Anayurt Caddesini, Özsan Sanayi Sitesine bağlıyor. Kent içi ulaşım planlamasında, araç ve yaya trafiğini rahatlatacak projeleri sahada gerçekleştirmeye devam eden Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın dört bir yanında çalışmaya da devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısını Tamamladı

Battalgazi Belediyesi Temmuz ayı olağan toplantısı 2. oturumu Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında yapıldı.

Çalık, Adliye Binamızın Sürecini Başlatıyoruz

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yeni adliye binasıyla ilgili, “Yeşilyurt’umuza, Yeşiltepe’mize Askeri Hastanemizin olduğu alana Allah nasip ederse adliye binamızı yapıyoruz.

Bir Dostumuzun Kaleminden

Vahap Küçük’ün Adı Meydanda Yaşayacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi merkezde yapmış olduğu çalışmaların yanı sıra ilçelerde de çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Turgut Temelli Kavşağında Trafik Rahatlayacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi trafik yoğunluğunun yaşandığı D 300 Karayolu ile Turgut Temelli Caddesinin kesiştiği noktada trafiği rahatlatacak düzenleme çalışmalarına başladı.

01.07.2020 İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararı

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 01.07.2020 Çarşamba günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuyu görüşerek karara bağlamıştır.

Gözükara, Yeni Malatyasporumuza Sahip Çıkalım

Son haftalarda takımımızın aldığı haksız hakem hatalarıy yenilgilerle morallerimiz bozularak  Yeni Malatyaspor’umuza  kalan haftalar öncesinde tam destek vermeye çaba gösteriyoruz.

Toplam 16068 haber.