Güncel

Güncel Haberleri

Battalgazi Meclisi, Haziran Ayı Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi

Battalgazi Belediye Meclisi Koronovirüs sürecinde normalleşmeye dönmesinin ardından ilk olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Parklarda Peyzaj, Bakım ve Onarım Çalışmalarına Devam Ediyor

Arapgir Belediyesi, ilçede bulunan parklarda yeşillendirme, çevre düzenleme, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Ağbaba, Yaylacıların Sorunlarını Dinledi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yaylaları ziyaret ederek hem yaylacıların hem de çobanların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ağbaba, sorunların çözümü için girişimlerde bulunacağını belirtti.

65 Yaş Üstü Vatandaşların Otobüs Biniş Kartları Kullanıma Açıldı

Yaşanan korona virüs salgını nedeniyle geçici süreliğine, toplu taşıma kartları iptal edilen 65 yaş üstü vatandaşların, biniş hakları yeniden sağlandı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Haziran Ayı Çalışmalarını Sürdürüyor

2019 Yılı Faaliyet Ve Denetim Raporları Onaylandı

SON DAKİKA! SİLAHLI SALDIRI...

İş Adamı Şefik Candemir ve Mehmet Faik Bilinmeyen kişi ve kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

TARSİM’den Adana Turunçgil Üreticileri Birliği Başkanı’na Ziyaret

 TARSİM (Tarım Sigortaları Havuzu), 8 Haziran’da Adana İli Turunçgil Üreticileri Birliği (ADATÜB) Başkanı Remziye Karabucak’ı bahçesinde ziyaret etti.  

Gürkan: Çevre Gününü Kutluyorum

5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan ve kurum çalışanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ettiler.

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Normalleşme Süreciyle Birlikte Toplantılarına Başladı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, normalleşme süreciyle birlikte gerekli önlem ve tedbirleri alarak Haziran Ayı toplantılarına başladı.

Başkan Güder: “Kentsel Dönüşüm Gereklilik Değil, Zorunluluktur”

Kentsel dönüşümün Malatya için bir gereklilik değil zorunluluk olduğunu belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Cezmi Kartay Caddesi, Taştepe Mahallesi, Şehit Fevzi Mahallesi, Beylerbaşı Mahallesi ve Sarıcıoğlu Mahallesinin de içinde olduğu alanlarda kentsel dönüşüm çalışması planladıklarını söyledi.

Malatya Kent Konseyi’nden Yks’ye Gireceklere Taktikler

Malatya Kent Konseyi Eğitim Öğretim Çalışma Grubu ve Sentez Eğitim Kurumu işbirliği ile “YKS’ye 20 Gün Kala Taktikler” konulu Malatya Kent Konseyi instagram canlı yayınında bir söyleşi programı düzenlendi.

Battalgazi Belediyesi’nden Öğrencilere Sınav Jesti

Battalgazi Belediyesi ekipleri ilçede sınava girecek öğrencileri tespit ederek hediyelerini takdim ediyorlar.

Dilek Caddesi Genişletilip Asfaltlanıyor

Gürkan: Yeni Yol Açma Çalışmalarımız Devam Ediyor

Vali Baruş İşletmelerimizin Pandemi Tedbirlerini İnceledi

Vali Aydın Baruş, 2. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Kübra Tekstil ve Baykanlar Tekstil işletmelerini ziyaret ederek pandemi sürecinde alınan tedbirleri inceledi.

Prof.Dr.H.Tamer Dodurka ‘’Covid-19 Nedeniyle Daha Az Kayıp Verebilirdik’’

İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Veteriner Hekim Prof.Dr.H.Tamer Dodurka, son günlerde birçok ülkede Covid-19 enfeksiyonundan dolayı hastalık ve ölüm oranlarında azalma görülmesinin nedenlerini açıkladı.

MTSO’dan Kan Bağışı Etkinliği

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) azalan kan stoklarına destek amacıyla Kızılay Malatya Şubesi ile kan bağışı etkinliği düzenleyecek.

Başkan Güder, Yapılacak Yeni Yatırımları Muhtarlarla Paylaştı

Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti.

Toplam 15943 haber.