Güncel

Güncel Haberleri

Vali Baruş LGS'den Tam Puan Alan Öğrencileri Ödüllendirdi

Vali Baruş, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında başarılı olup tam puan alan öğrencileri ödüllendirdi.

Battalgazi’den Geçmişe Kapı Açılıyor

Battalgazi Belediyesi, Yurt içi ve yurt dışı Koleksiyoncular ve Antikacıların yıllanmış ürünlerinin sergileneceği Antika Pazarı, 26 Temmuz Pazar günü tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray’ın da antika severlere kapılarını açıyor.

Bakan Kasapoğlu, Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Büyükelçi, Zabıtanın Tarife Denetim Yetkisi Yok

Fırıncılar ve Unlu Maddeler İmalatçılar Odası Başkanlığı tarafından alınan 25 kuruşluk zam sonrası Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından fiyat ve gramaj denetimine çıkılması ile ilgili oda başkanımız Mehmet Büyükelçi’nin açıklamasıdır.

Yeni Kongre Ve Fuar Merkezi Malatya’ya Çok Yakışacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeni Kongre ve Fuar Merkezi inşasına devam ediyor. 100 dönümlük Mişmişpark Fuar Alanına yapılan 12 bin metrekarelik yeni merkezin kaba inşası büyük oranda tamamlandı.

Şehit Emre Büyükyıldırım Son Yolculuğuna Uğurlandı

Vali Aydın Baruş, Hakkari İli Çukurca İlçesi 2’nci Hudut Komutanlığı Hisar Üs Bölgesine BTÖ mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda Şehit olan P. Söz. Onb. Emre Büyükyıldırım için düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Başkan Sarıbaş Güven Tazeledi

İyi Parti Malatya İl Başkanlığı 1. Olağan İl Kongresini yaparak, Tek aday olarak seçime giden İyi Parti, Mevcut İl Başkanı Süleyman Sarıbaş yeniden seçildi ve güven tazeledi.

İl İstihdam Kurulu Toplantısı Vali Baruş Başkanlığında Düzenlendi

İşsizliğin giderilmesi, istihdamın artırılması, çalışma hayatındaki sorunlar ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü İl İstihdam Kurulu toplantısı Vali Aydın Baruş başkanlığında yapıldı.

FIRAT Edaş’tan Malatya Akçadağ’a Yatırım

Malatya’da Yatırım Faaliyetlerine Aralıksız Devam Eden Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Akçadağ İlçesinde 2.6 Milyon Tl’lik Yatırım Çalışmasını Tamamladı.

Gurbetçi  Vatandaş Hayalini Gerçekleştirdi

Almanya’da yaşayan Malatyalı gurbetçi belde halkının Hacı Vahap diye bildiği Abdulvahap Doğu, yaz tatili için geldiği Doğanşehir’in Polat Beldesi’nın Cinoğlu Tepesinde Türk bayrağını dalgalandırma hayalini gerçekleştirdi.

Büyükşehir Zabıta’dan Denetim Açıklaması

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıtası tarafından yapılan ekmek denetimleriyle ilgili olarak Fırıncılar Odasından gelen açıklamaya karşı açıklama yapıldı.

Başkan Güder, Bayram Namazında Namazgahta Buluşalım

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Eski Malatya merkezinde yapımı devam eden Alacakapı Merkez Camii’ndeki çalışmaları inceledi.

Başkan Çınar, Çalışıyor Yeşilyurt İlçesi Güzelleşiyor

Yeşilyurt İlçesi halkandan Başkan Çınar’a tam destek geldi. Başkan Çınar, Yeşilyurt Halkı’ndan büyük destek geliyor. Başkan Çınar’ın çalışmalarını takdir ediyorlar.

Valilik’ten Ekmek Tarifesi Hakkında Bilgilendirme

Malatya Valiliği tarafından son günlerde tartışma konusu olan mevzuata aykırı ekmek zammı ve Büyükşehir Zabıtasının denetleme yapması ile ilgili olarak bilgilendirme yapıldı.

Vali Baruş, Şehit Emre Büyükyıldırım’ın Ailesine Taziye Ziyareti

Vali Aydın Baruş ve eşi Nagehan Baruş ile Yazıhan Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, şehidin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Gürkan’dan Şehit Askerler İçin Taziye Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, terör saldırısı sonucu şehit olan Malatyalı P. Söz. Onb. Emre Büyükyıldırım ve P. Söz. Er Mustafa Ahmet Demir için taziye mesajı yayımladı.

Fendoğlu, Şehit Askerimizi İçin Başsağlığı Mesajı Yayınladı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Hakkâri’de terör saldırısı sonucu Şehit olan Kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Toplam 16125 haber.