Güncel

Güncel Haberleri

Battalgazi Belediyesi, Asfaltsız Yol Bırakmayacak

Battalgazi Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü yol yapım, bakım ve iyileştirme çalışmaları ile ulaşımı kolaylaştırmaya devam ediyor. Fen İşlerine bağlı ekipler, son olarak Ağılyazı Mahallesi’nde sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi.

Şehit Aileleri ve Gazilere Kurban Eti Dağıtıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesi tarafından Kurban Bayramı münasebeti ile Mehmetçik Vakfı Anadolu Yakası Temsilciliği ile birlikte şehit ailelerine ve gazilere kurban eti dağıtıldı.

Milletvekili Çalık, Deprem Bölgesinde

Çalık: Pütürge depreminde can kaybı ve yaralanma yok.

Rektör Karabulut, Hastaneyi Ziyaret Etti

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Kurban Bayramı dolayısıyla hastanemizi ziyaret ederek, sağlık personelimiz, hastalar ve hasta yakınları ile bir araya geldi.

Herkese Örnek Olacak Davranış

Malatya’da 5.7 Büyüklüğünde Deprem Meydan Geldi

Malatya'dan son dakika deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamaya göre Malatya'da 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Büyükşehir Milleti’nin Yanında

Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 12.37’de meydana gelen 5,2 büyüklüğünde deprem Malatya'nın yanı sıra Elazığ, Adıyaman, Diyarbakır, Batman, Siirt, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da da hissedildi.

Gündüzbey’in Eşsiz Lezzetleri, Özel Bir Mekânda Sunulacak

Yeşilyurt Belediyesi Gündüzbey Sosyal Tesislerinin Temel Atma Töreni Gerçekleşti.

Bilgili Ve Ahlaklı Bir Neslin Yetişmesine Katkı Sunuyoruz

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde açılan futbol okulunda, sosyal izolasyon kurallarına göre eğitimler devam ederken, 7-14 yaş aralığındaki minik sporcular alanında deneyimli eğitmenlerin gözetiminde futbolun temel tekniklerini öğreniyorlar.

Tüfenkci, Muhalefetin Ayasofya Tutumunu Eleştirdi

Tüfenkci; “AK Parti zincirleri kırarak milletimizi özgürleştirici adımlar atarken, muhalefet milletimizin Ayasofya sevincini gölgelemeye çalışıyor” dedi.

Vali Baruş, Bayram Nedeniyle Yol Kontrol Noktalarını Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, Kurban Bayramı dolayısıyla uygulama ve yol kontrol noktalarında görev yapan kolluk kuvvetlerinin bayramını kutladı.

Başkan Çınar’dan Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

“Şehitlerimizin Aileleri Başımızın Tacıdır”

Eski Malatya Namazgah’ta Kurban Bayramı Namazı Kılındı

Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemesi sonrası hazır hale getirilen Battalgazi Namazgâh'ta uzun yıllar sonra ilk kez Kurban Bayramı namazı heyecanı yaşandı.

Yeşilyurt Gedik Namazgâh’ta Kurban Bayramı Namazı Heyecanı Yaşandı

“Bayramlarımız Manevi İklimiyle Dayanışma Ruhumuza Güç Katıyor”

Başkan Şevket Keskin'in Kurban Bayramı Mesajı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Ali Kazgan; Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ; "Bayramlar, kırgınlıkların giderildiği, barış, hoşgörü, yardımlaşma gibi değerlerin hayata geçirildiği önemli günlerdir.

Başkan Nevzat Öztürk, Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk , Kurban Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.

MATEK - DER Başkanı Şerif Aykız'dan Kurban Bayramı Mesajı

( MATEK - DER ) Malatya Tekstil Konfeksiyon Derneği Başkanı Şerif Aykız ,Kurban Bayramı’nın ruhunda Hakka yakınlık ve halka fedakârlıkta bulunma anlayışının olduğunu kaydetti.

Başkan Bükte; Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Nurettin Bükte , Kurban Bayramı Dolayısı İle Bir Mesaj Yayınladı.

Toplam 16181 haber.