Güncel

Güncel Haberleri

Malatya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde Yeni Atama

Malatya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görev yapan Ramazan Çolak, Malatya İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcılığı görevine, Veteriner Hekim Şevket Yiğit Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

MHP Malatya İl Başkanlığı 1 Günde 3 İlçede 3 Kongre Gerçekleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı kongrelerine Kale, Doğanyol ve Pötürge İlçelerinin Kongreleri ile devam ediyor.

Başkan Çınar, Yeni Yatırımlarımızla Spor Kenti Olacağız

Halı Saha Ve Spor Tesisleri Yeniden Açıldı, Dilek Mesut Özil Halı Sahada Renkli Anlar Yaşandı.

Fotoğraf Makinesi Müzesine İlgi Her Geçen Gün Artıyor

Yüzbinlerin ziyaret ettiği Fotoğraf Makinesi Müzesi bünyesinde; Fotoğrafçılık Kulübü, Fotoğrafçılık Eğitim Atölyesi ve Fotoğrafçılık Kütüphanesi açılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmuyor

Şehrin dört bir yanında gece gündüz demeden yatırım ve hizmetlerini yoğun bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, bu yoğun çalışmaları sırasında sokak hayvanlarını da unutmuyor.

Başkan Çınar, Başarılarınız, Göğsümüzü Kabarttı

Başkan Çınar, Teknofest 2020 Festivaline Katılacak 'Anatolıa' Takımını Ağırladı“Başarılarınız, Göğsümüzü Kabarttı”

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararı

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 12.08.2020 Çarşamba günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuyu görüşerek karara bağlamıştır.

Ağbaba, İlk Ziyaretlerini Esnafa Temsilcilerine Yaptı

“Esnaf 40 Yıl Devletine Baktı, Devlet 40 Gün Esnafına Bakamadı”

İnönü Rektörlüğüne Prof.Dr. Kızılay Yeniden Atandı

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Resmi Gazete’de yayımlanan, 13 Ağustos 2020 tarih ve 2020/411 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile 16 Üniversiteye yeni rektör ataması yapıldı.

Yeşilyurt Belediyesi, ‘Erdem Okulları’ Projesini Yaygınlaştırıyor

“Geleceğe Bırakılacak En Kıymetli Yatırım; Ahlaklı Ve Karakterli Nesillerdir”

Vali Baruş, Pandemi İle İlgili Alınan Kararları Açıkladı

Vali Aydın Baruş, 12 Ağustos 2020 günü Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen İl Pandemi Kurulu Toplantısının ardından basın mensuplarına ilimizde covid-19 salgını ile mücadele kapsamında alınacak tedbirler ve kararlar ile ilgili açıklamalarda bulunda.

LGS’de Meslek Liselerine Olan İlgi İş Dünyasını Memnun Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ortaklığında hayata geçirilen “Diploman Mesleğin Olsun” projesi kapsamında Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın proje ortağı olduğu Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi LGS tercihlerinde büyük ilgi gördü.

Milliyetçi Hareket Partisi Kongre Süreci Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı kongrelerine Akçadağ ve Doğanşehir İlçelerinin Kongreleri ile devam ediyor.

Keskin, Adil Başkanı Destekliyorum

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şevket Keskin, “Bu süre içerisinde yeni bir yönetim kurulacak, transfer yapılacak. Ben, Adil başkanı destekliyorum. Camia olarak Adil başkanı destekliyoruz.

Büyükşehir Kiltepe’de Yeni Yol Açıyor

Bölgede Trafik Yoğunluğunu Azaltacak Yeni Yol 22 Metre Genişliğinde Olup, Şu Ana Kadar Yapılan Çalışmalar Sonucunda 600 Metrelik Kısmı Tamamlanarak Açıldı.

Başkan Güder, “Kurallara Uyarsak Normal Hayata Dönüşümüz Hızlı Olacak”

İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında Battalgazi Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimlerine katılan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, esnaflara uyarılarda bulunarak, “Kurallara uyarsak normal hayata dönüşümüz daha hızlı olacak” dedi.

Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu Oldu

Daha Önce AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığından Ayrılan Aynur Oğuzhan'ın Yerine AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığına Özlem Pelitoğlu atandı.

FKA Turizm ve Sanayinin Geliştirilmesi

Fırat Kalkınma Ajansı TRB1 Bölgesinde (Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli) bölgesel kalkınmaya katkı sağlayabilecek projeleri destekleyerek hayata geçirmek amacıyla 2020 Yılı “Turizm ve Sanayinin Geliştirilmesi” Mali Destek Programını başlattı.

Toplam 16223 haber.