Güncel

Güncel Haberleri

“Nikâhlar Sosyal Mesafe ve Hijyen Kurallarına Göre Kıyılıyor”

Yeşilyurt Belediyesinde Nikâh İşlemleri ‘Normalleşme ‘ Sürecine Uygun Olarak Yapılıyor.

İki Yük Treni Kafa Kafaya Çarpıştı

Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Hatunsuyu Mahallesi Karabağlar Mevkiinde kafa kafaya çarpıştı.

Ağbaba; “Gerginlik Üretip Ekonomik Krizi Gizlemek İstiyorlar”

TBMM Genel Kurulunda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba AKP Milletvekillerine seslendi; “En çok faiz ödeyen, kazancımızı, alın terimizi tefecilere, faizcilere teslim eden sizsiniz. Bu ülkenin en büyük faiz lobisi saray ve AKP”dedi.

Başkan Gürkan, Yenilenen Sümerpark’ta Vatandaşlarla Hasbihal Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar sonrasında yeni bir çehreye kavuşan Abdullah Gül (Sümerpark) parkında; Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile park çevresinde oturan vatandaşların katıldığı bir hasbihal programı gerçekleştirildi.

Vali Baruş; “Jandarmamız Mücadelesiyle Gerçekten Göğsümüzü Kabarttı”

Vali Aydın Baruş, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 181'nci yıldönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanı J. Albay Necmi İnce ve beraberindeki heyeti kabul etti.

“Yeşilyurt’umuzun Turizm Potansiyelini Artıracak Özel Bir Proje”

Yeşilyurt Belediyesinin Vizyonel Yatırımlarından Şahintepesi Macera Parkı Ve Sosyal Tesisleri İçin İlk Kazma Vuruldu.

Başkan Güder: “Hizmet Bilincini İbadet Bilinci Olarak Kabul Ettik”

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Beydağı Mahallesi Eğitim Sokak’ta 2 bin 800 metrekarelik alan üzerinde yapımı devam eden park yapım çalışmalarını inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Vatandaşlarımıza hizmet bilincini bizler ibadet bilinci olarak kabul ettik” dedi.

İlaçlama Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Haşere ile Mücadele ve İlaçlama ekibi tarafından il genelinde başlatmış olduğu ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Vali Baruş "Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması"nda Dereceye Girenleri Makamında Ağırladı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gençliğe yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 81 il merkezinde düzenlenen "Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması" sonucunda ilimizde dereceye girenlere Vali Aydın Baruş tarafından ödülleri takdim edildi.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Haziran Ayı Çalışmalarını Tamamladı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, dört ayrı toplantı şeklinde gerçekleştirdiği Haziran Ayı çalışmalarının son gününde imar maddeleri ve komisyon raporlarını tek tek görüşüp karara bağladı.

11.06.2020 İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kararı

İlçe Hıfzıssıhha Kurulu 11.06.2020 Perşembe günü Kaymakam Güher Sinem BÜYÜKNALÇACI başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuları görüşerek karara bağlamıştır.

Başkan Boyraz, SGK Prim Ödemeleri 22 Haziran’a Uzatıldı

Malatya SMMMO Odası başkanı Nuh Boyraz’dan açıklama. Aralık-Ocak-Şubat-Mart Ayı SGK Prim Ödemeleri 22 Haziran’a Uzatıldı.

Malatya 2020 Yılı Kayısı Rekoltesi Tahmini

Tarım ve Orman İlçe Müdürlüklerimiz tarafından 2 Nisan-24 Nisan tarihleri arasında kayısı verim değerleri bağımsız olarak İstatistik Veri Ağı sistemine dönemler halinde girilmektedir.

Şehit Yakınları ve Gazilerden MHP İl Başkanı Samanlı’ya ziyaret

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa GÖZÜKARA, MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’yı ziyaret ederek, ülke ve Malatya gündemine dair istişarelerde bulundu.

Gelecek Partisi’nde Teşkilatlanma Devam Ediyor

Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi, tüm Türkiye'de il ve ilçe teşkilatlarını oluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Malatya’da da İl Teşkilatının kurulmasının ardından Battalgazi ilçesinde de teşkilatlanan Gelecek Partisi’nde göreve Sami Daşkıran getirildi.

Milletvekili Fendoğlu, Tarihli TBMM Genel Kurul Konuşması

Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; Milliyetçi Hareket Partisi Grubu adına gündem dışı söz almış bulunmaktayım. Genel Kurulu ve televizyonları başında bizleri izleyen vatandaşlarımızı saygıyla selamlıyorum.

Büyükşehir’den LGS ve YKS İçin Örnek Soru Çözümleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını dolayısıyla yapılamayan yüz yüze eğitim yerine başlattığı uzaktan eğitim çalışmasını sürdürüyor.

Akgün, Verdiğimiz “Eğitim” Bireyi Ne Kadar Erdemli Kılıyor

En bildik, yaygın eğitim tanımı “Bireyin davranışlarında kendi yaşantıları yoluyla, kasıtlı olarak istendik yönde davranış değişikliği meydana getirme sürecidir.” (Ertürk, 1984: 12).

Yeşilyurt Belediyesi'nin Çevre Sağlığına Verdiği Öneme Sıfır Atık Belgesi

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan, ‘Dünya Çevre Koruma Haftası’ nedeniyle Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı ziyaret ederek çöplerin ayrıştırılarak milli ekonomiye kazandırılması ve atık çöplerin oluşmaması adına Yeşilyurt’ta gerçekleşen hizmetlerden dolayı verilen ‘Sıfır Atık’ Belgesini takdim etti.

Toplam 16023 haber.