Güncel

Güncel Haberleri

Şahnahan Mahallesi, Akıcı ve Güvenli Bir Bağlantı Yoluna Kavuştu

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Şahnahan mahallesi ile Organize Sanayi Bölgesi, Suluköy, Topraktepe, Sütlüce ve Özal mahallesi arasındaki iki km’lik bağlantı yolunu sathi kaplama ile modern ve güzel bir görüntüye kavuşturdu.

Gürkan, Makinistlerimize Allah Rahmet Eylesin

Demiryolları Makinistler Derneği (DEMARD) Malatya Şube Başkanı Arif Sakar, Sivas Şube Başkanı Gültekin Boyuneğmez ve beraberindeki heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Çalık, Orduzu’da Yeni Yaşanabilir Bir Merkez İnşa Edilecek

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Orduzu bölgesindeki Gelincik Tepesi’nde Malatya için çok önemli bir fırsat oluşturacak ve bu fırsatla birlikte bin 600 konut yapılıyor.

Yeşilyurt, Metruk Evlerden Tek Tek Arındırılıyor

“Kent Estetiğini Bozan, Mimari Dokuya Yakışmayan Binalara Geçit Vermiyoruz”

Samanlı, Yaralılarımızı Hastanede Ziyaret Ettik

Malatya’mızın Battalgazi ilçesinde kemerköprü mevkiinde iki yük treninin kafa kafaya çarpışması sonucu  2 vatandaşımız hayatını kaybetmiş 4 vatandaşımız ise yaralanmıştır.

Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi Tedbirlerle Açılıyor

Yeni tip Koronavirüs salgını süresince geçici süreyle kapalı olan Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi, yeni normal kuralları çerçevesinde tedavi ve eğitimlerine 15 Haziran Pazartesi günü kaldığı yerden devam edecek.

03.06.2020 İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararı

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 13.06.2020 Cumartesi günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuları görüşerek karara bağlamıştır.

Ağbaba, Arızalı Tren Mi Yola Çıkarıldı?

Ağbaba, “Dünyanın En Güvenilir Ulaşım Aracı Akp Elinde Ölüm Makinesine Dönüştü”

Büyükşehir Belediyesi Haziran Meclisi Toplandı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 12 Haziran Cuma günü MASKİ Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında toplandı.

Jandarma Bu Ülkenin Onurudur

“Nikâhlar Sosyal Mesafe ve Hijyen Kurallarına Göre Kıyılıyor”

Yeşilyurt Belediyesinde Nikâh İşlemleri ‘Normalleşme ‘ Sürecine Uygun Olarak Yapılıyor.

İki Yük Treni Kafa Kafaya Çarpıştı

Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Hatunsuyu Mahallesi Karabağlar Mevkiinde kafa kafaya çarpıştı.

Ağbaba; “Gerginlik Üretip Ekonomik Krizi Gizlemek İstiyorlar”

TBMM Genel Kurulunda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba AKP Milletvekillerine seslendi; “En çok faiz ödeyen, kazancımızı, alın terimizi tefecilere, faizcilere teslim eden sizsiniz. Bu ülkenin en büyük faiz lobisi saray ve AKP”dedi.

Başkan Gürkan, Yenilenen Sümerpark’ta Vatandaşlarla Hasbihal Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar sonrasında yeni bir çehreye kavuşan Abdullah Gül (Sümerpark) parkında; Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile park çevresinde oturan vatandaşların katıldığı bir hasbihal programı gerçekleştirildi.

Vali Baruş; “Jandarmamız Mücadelesiyle Gerçekten Göğsümüzü Kabarttı”

Vali Aydın Baruş, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 181'nci yıldönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanı J. Albay Necmi İnce ve beraberindeki heyeti kabul etti.

“Yeşilyurt’umuzun Turizm Potansiyelini Artıracak Özel Bir Proje”

Yeşilyurt Belediyesinin Vizyonel Yatırımlarından Şahintepesi Macera Parkı Ve Sosyal Tesisleri İçin İlk Kazma Vuruldu.

Başkan Güder: “Hizmet Bilincini İbadet Bilinci Olarak Kabul Ettik”

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Beydağı Mahallesi Eğitim Sokak’ta 2 bin 800 metrekarelik alan üzerinde yapımı devam eden park yapım çalışmalarını inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Vatandaşlarımıza hizmet bilincini bizler ibadet bilinci olarak kabul ettik” dedi.

Toplam 16016 haber.