Tepki Haberleri

Tepki Haberleri

Fendoğlu’ndan sert tepki, “Kazanacağız, ama yanlış yapanları unutmayacağız”

Cumhur ittifakının Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, iftar yemeğinde Hekimhanlı hemşerileri ile bir araya geldi. İftara katılan Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, tüm teşkilatın sahada çalıştığını belirterek, “Tabaroğulları ile Hekimhan’ın makus talihi değişecektir” dedi.

Başkan Gök, Fırsatçılık Yapan Şerefsizdir

Başkanı Gökhan Gök, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve Malatya’nın da aralarında olduğu birçok illerde can kaybına, yaralanmalara ve büyük yıkımlara sebebiyet veren deprem felaketinin ardından fırsatçılık yapanlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

BBP İl Başkanı Karaman’dan Oda Başkanı Zeytinoğlu’na Büyük Tepki

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Nokta gazetesi ve televizyonu tarafından yapılan son derece üzücü bir haberi öğrenmiş bulunmaktayız. Vatandaşlarımızı derinde üzmüştür.

Ağbaba, Bütçe Korsan Bir Önergeyle Çöp Olmuş Durumda!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Sanayi ve Ticaret Komisyonunda AKP’li milletvekilleri tarafından Hazine’ye 200 milyar TL ek borçlanma yetkisi veren önergeye çok sert tepki gösterdi.

Genel Başkan Maskar: Akçadağ Üvey Evlat mı?

Malatya'nın en önemli ve en çok üyesine sahip aktif Sivil Toplum kuruluşu olan Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Yüzyılın Konut Projesinde Akçadağ'ın unutulmasına sert tepki gösterdi.

Ağbaba; Zamlar Metre Metre, Tüik Enflasyonu Milim Milim

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TÜİK’in bugün açıkladığı yıllık yüzde 79,60’lık enflasyona “Zamlar gerçek hayatta metre metre ilerliyorken, TÜİK enflasyonu ise milim milim ilerliyor” açıklaması ile tepki gösterdi.

Yılmaz, Milletin İradesiyle Türkiye’de İyi’ler Kazanacak      

 İyi Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz Ekonomik Krizin artık her kesimi tedirgin ettiğini belirterek” 20 yıldır İktidar Olup ülkeyi yönetenlerin getirdiği son durum ortada” diyerek aşırı zam ve hayat pahalılığına sert tepki gösterdi.

Ağbaba, Yeni Cami Neden Hapsedildi, Buna Kim İzin Verdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 2 yıllık restorasyon ve güçlendirme çalışmalarının ardından, ucube demir/beton bloklar ile hapsedilen Yeni/Teze Cami ile ilgili Malatya halkının tepkisini TBMM’ye taşıdı.

Yıldırım' Kiliseye Gösterilen Özen Camiiye Gösterilmiyor

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım Elazığ Depremi sonrası hasar gören Malatya'nın ikonik sembollerinden olan Yeni (Teze) Camii'nin restorasyon sürecinde orijinaline aykırı şekilde yapılan değişikliklere tepki gösterdi.

MOTAŞ, Batıyormu?

MOTAŞ’ın Hizmet İş Sendikası Üyesi olan işçileri ile MOTAŞ karşı karşıya geldi. İddiaya göre yeni maaşlarının 6 bin 570 TL olmasını bekleyen işçiler, maaş zamlarının eski asgari ücrete göre belirlenmesine tepki gösterdiler.

Maskar, Akçadağ'da 3 Etap TOKİ 2022 Programına Alınsın

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezinden 3. etap TOKİ uyarısı' 2022 programına alınması bekliyoruz. Konunun Takipçisi Olacağız. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Malatya’nın Akçadağ ilçesine 3. Etap TOKİ projesi kapsamında yapılması planlanan 500 konut projesinin 2022 programında çıkarıldığı öğrenilirken AKÇADAĞDER Genel merkezinden sert tepki geldi.

Başkan Erhan Yağlıcı, Maski'nin Teşhircilik Uygulaması Doğru Değil

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ)'nin Su Borcu Olan Vatandaşların Ev ve İş Yeri Kapılarına Vatandaşı Teşhir Eden Borç ve İcra Uyarısı Yazan Kağıt Asılmasına İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Erhan Yağlıcı Tepki Gösterdi.

Başkan Canbay, Kanbay’ın Görevden Alınmasına Tepki Gösterdi

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay’ın görevden alınmasını eleştirdi.

Başkan Uçkan, Malatya’ya Yazık Ediyorlar

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan, Malatya Milli Eğitim İl Müdürü Battal Kanbay’ın görevden alınmasına tepki gösterdi; “ Malatya’ya yazık ediyorlar” dedi.

Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü’nün Görevden Alınmasına Tepki

Malatya Milli Eğitim İl Müdürü Battal Kanbay’ın görevden alınmasına İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz tepki göstererek, “ Dürüst ve namuslu çalışan insanları bir çırpıda görevden almak, hem bu il’e hem de Türkiye ye yapılacak en büyük kötülüktür “ dedi

Başkan Kiraz'dan Zam Tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz yapılan zamlara basın açıklamasıyla tepki gösterdi.  Başkan Enver Kiraz açıklamasında" Nisan ayının ilk gününden itibaren peş peşe elektrik, doğalgaz, et, şeker, un zamları ‘müjde’ gibi yürürlüğe konuldu.

Malatya Tabip Odasından Kınama

Malatya Tabipler Odasından Sert Tepki, Bizler Ülkemiz için hep birlik beraberlik içinde olduk, Bugünde olmaya devam edeceğiz.

Başkan Yılmaz'dan Milletvekili Tüfenkci'nin Açıklamasına Tepki

 İYİ  Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci'nin  Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda Yaptığı "Hiç bir vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik bundan sonra da ezdirmeyeceğiz" Açıklamasına Tepki Gösterdi.  

Çalık, Milletimiz Bu Provokasyona Gelmez

AK Partili Çalık’tan Kılıçdaroğlu’nun “Faturamı Ödemeyeceğim” Açıklamasına Tepki: Milletimiz Bu Provokasyona Gelmez.

Adil Gevrek, Bu Takıma Siyasiler, Milletvekilleri Engel Oldu

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, "Bu şehirde siyaset yapıyorsanız bu şehrin takımına sahip çıkmak zorundasınız. İyi günde varsınız kötü günde yoksunuz diyerek siyasilere tepki gösterdi.