Başkan Şerif Aykız'dan Etik ve Ahlaki Davranmayan İşletmelere Tepki…

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

MATEK-DER Malatya Tekstilciler ve Konfeksiyon Derneği Başkanı Şerif Aykız , Organize Sanayi Bölgesinde faaliyette bulunan bazı Fabrikaların ahlaki ve etik olmayan işçi transferi girişimlerine tepki gösterdi.

MATEK-DER Başkanı Şerif Aykız , özellikle yeni açılan ve bazı eski çalışır durumdaki fabrika sahipleri ve yöneticileri etik ve ahlaki olmayan tutumlar sergileyerek mevcut çalışan fabrikalardaki elemanları ayartarak ve akıllarını fazla para ve maaş ile kandırarak transfer etmeye çalışmaktadırlar. Bizler yıllardır sıfırdan personel ve çalışma arkadaşları alarak onları yetiştirip kalifiyeli bir eleman haline getirmekteyiz. Ciddi bir şekilde kalifiyeli elemana yatırım yapmaktayız. Ama maalesef bazı meslektaşlarımız bizim gibi kalifiye elemanlara yıllardır yatırım yapan firmaların bu çalışmalarını görmezden gelerek çalışan personel ve mesai arkadaşlarımızın kafalarını karıştırıp transfer etmeye çalışmaktadırlar. Bu yaklaşım hiç doğru ve etik değildir.

Başkan Şerif Aykız , Bu biz fabrika sahipleri ve iş verenler olarak bundan böyle bu tip davranışlara yeltenen firma ve iş verenleri gerek kendi MATEK-DER Malatya Tekstilciler ve Konfeksiyon Derneğimizin sitesinde , gerek yazılı ve görsel basında , gerekse tüm sosyal medya hesaplarımızdan hem firma isimlerini hemde kendi şahsi isimlerini ifşa edip bu tip kişileri etik ve ahlaki davranışa davet edeceğiz dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN