Genel Başkan Maskar: Akçadağ Üvey Evlat mı?

Malatya'nın en önemli ve en çok üyesine sahip aktif Sivil Toplum kuruluşu olan Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Yüzyılın Konut Projesinde Akçadağ'ın unutulmasına sert tepki gösterdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya'nın en önemli ve en çok üyesine sahip aktif Sivil Toplum kuruluşu olan Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Yüzyılın Konut Projesinde Akçadağ'ın unutulmasına sert tepki gösterdi. Malatya’nın en önemli ve en çok üyesine sahip aktif Sivil Toplum kuruluşu olan Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Yüzyılın Konut Projesinde Akçadağ’ın unutulmasına sert tepki gösterdi.

Akçadağ’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 81 ilde tüm ilçelerde yapılacak dediği Yüzyılın Konut Projesinde neden yer almadığını Akçadağlılar adına soruyorum diyerek siyasilerin Akçadağ ve Akçadağlılara bakış açısının artık düzelmesi gerektiğini belirterek” Akçadağ Üvey Evlat mı? “ diye sordu. Malatya ve Akçadağ ilçesinde yaptıkları başarılı çalışmalarla gündemde olan ve Malatya genelinde yaklaşık 200 Bin Akçadağlı hemşerisine 2 şubesiyle birlikte hizmet veren Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Konut Hamlesinde Akçadağ’ın olmayışına sert tepki göstererek “siyasiler hangi yüzle Akçadağlıların yüzüne bakacak” diye tepki gösterdi.

 Akçadağder Genel Başkanı Murat Maskar açıklamasında” Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan # Yüzyılın Konut Projesi “ kapsamında Malatya’mızın olması bizleri sevindirmiş, ancak Akçadağ ilçemizin bu listede yer almaması bizleri üzmüştür. Malatya Büyükşehir olduktan sonra 3 Merkez ilçe olarak geleceğe ilçemizi hazırlarken siyasilerin ve yetkililerin Akçadağ ilçemize hemşerilerimize bakış açıları bizleri derinden yaralamıştır. İnşallah gerekli düzenlemeler yapılarak Akçadağ İlçemize yapılacak TOKİ konutları TOKİ nin resmi sitesine eklenerek ilan edilmesini bekliyoruz.

Her konuda Akçadağ ilçemiz diğer hizmetlerde geri kaldığı gibi yıllardır ilçemize istediğimiz talep ettiğimiz TOKİ Konutlarının yapılmaması maalesef hepimizi üzmüştür. Akçadağ ilçemizin bir çok sorunu vardır. Bunlardan birisi de Konut sorunudur. İlçemizde had safhada konut sorunu8 olduğu halde siyasilerin ve kurum temsilcilerinin duyarsız kalmasını Hemşerilerim adına kınıyorum.  İlçemize gelen memurlarımız, işçilerimiz, öğrencilerimiz konut bulamaz iken evlerini Malatya’da tutmak zorunda kalıyor ve her gün yolculuk çilesini çekiyorlar. Buna rağmen siyasilerin gelip’te Akçadağ halkına anlatacakları bundan sonra ne olacak onu da biz merak ediyoruz.

 Akçadağ İlçemizi ve Hemşerilerimizi üvey evlat gören zihniyeti de kınıyorum. Hizmet Allah için yapılır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “ Yüzyılın Konut Projesi” çok isabetli lakin yetersiz ve eksiktir. Akçadağ gibi Malatya’da en çok hemşerisini barındıran bir, ilçenin bu projeye dahil edilmemesi talihsizliktir, Akçadağ ilçemize bakış açılarını yansıtmıştır. Siyasileri bu konuda duyarlı olmaya ve yanlıştan dönülmesini bir an önce bekliyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN