Malatya Il Teşkilatı Haberleri

Malatya Il Teşkilatı Haberleri

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı şehir genelindeki seçim çalışmalarına hız verdi ve toplantılara yoğun bir tempo ile devam ediyor. 

Genç Parti Malatya İl Başkanlığına Yalçın Atandı

Malatya il teşkilatında değişikliğe giden Genç Parti, Malatya’nın tanınmış simalarından olan iş insanı Ahmet Turan Yalçın’ı il başkanı olarak atadı.

Büyük Birlik Partisinden Malatya Mimarlar Odası'na Ziyaret

BBP Malatya İl Teşkilatı, TMMOB Mimarlar Odası Malatya Şube Başkanı Yunus Emre Fidanel’i ve yönetim kurulunu ziyaret ettiler.

Büyük Birlik Partisinde Bayramlaşma Programı

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Teşkilatı, Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut’un katılımı ile sanat sokağında açık havada bayramlaşma töreni düzenledi.

Büyük Birlik Partisi, Kızılay Malatya Şubesiyle Kan Bağışı Etkinliği

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Teşkilatı Olarak Kan Bağışının Önemi Konusunda Bir Farkındalık Yaratmak ve Saygıdeğer Hemşerilerimizde Bu Konu İle İlgili Sosyal Sorumluluk Bilincini Oluşturabilmek Adına Kızılay Malatya Şubesi Koordinasyonunda Bir Kan Bağışı Etkinliği Düzenledik.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı’ndan Esnaf Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı, Malatya’nın Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu ve İl Teşkilat üyelerinin iki gün boyunca yaptığı ziyaretler oldukça yoğun geçti.

İyi Parti Malatya İl Teşkilatı İftarına Yoğun İlgi

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz Bu Harami ve Vurgun Düzeninin Sonuna Gelindi “Güneşli ve İYİ Günler Bizi ve Milletimizi Bekliyor” Dedi ve İftara Katılanlara Teşekkür Etti.

Deva Partisi Basınla Buluştu

Demokrasi ve atılım partisi (DEVA) kuruluşunun 2. Yıl dönümünü kutluyor. Yerel Basınla bir araya gelen DEVA Partisi Malatya İl Teşkilatı Ekonomiyi ve Ülke gündemini değerlendirdi.

Ülkü Ocakları Malatya İl Teşkilatı Tam Kadro Ankara'da

Ülkü Ocakları Malatya İl Teşkilatı, Ankara'da yapılan "Türk Gençliği Büyük Kurultayı"na tam kadro katılım sağladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı’ndan Malatya Çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı, İl merkezinden ilçelere ve hatta köylere kadar uzanan yoğun bir programa imza attı.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı’na Katılımlar Çığ Gibi Büyüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı’na katılımlar her geçen gün artıyor.

Memleket Partisi Malatya İl Teşkilatı Basınla Bir Araya Geldi

Memleket Partisi Malatya Kurucu İl Başkanımız Benay Turfanda Çinkılıç Basınla buluştu. Başkan Çinkılıç Birlik ve beraberlik mesajlarını verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı’nın Hekimhan Çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Teşkilatı güne Hekimhan çıkarması ile başladı.

Doğru Parti Malatya İl Teşkilatından Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Doğru Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Kadın Kolları Başkanı, Yasemin Koşal ve Yönetim Kurulu Üyesi Asuman Sevinçhan, Güler Özgül, Mutlu Gül İle Birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Ettiler...

Yeniden Refah Partisi,  Anlamlı Davranışa Anlamlı Yardım

Geçtiğimiz günlerde yaptığı örnek davranışla Malatya basınında yer bulan ve sokak hayvanlarını harçlıklarıyla doyuran Irmak Ozan'a Yeniden Refah Partisi Malatya İl teşkilatından mama desteği geldi.

MHP Malatya İl Teşkilatı Maske ve Dezenfektan Dağıttı

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, virüse karşı alınan tedbirler kapsamında vatandaşlarımıza dezenfektan ve maske dağıtımı gerçekleştirmiş bulunmaktayız dedi.

Ağbaba, Bizim İttifakımız Demokrasiyi Savunan Bir İttifaktır

Malatya’daki temasları kapsamında İYİ Parti Malatya İl Teşkilatını ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, , İYİ Parti’nin ittifak ortakları olduğunu ifade etti.

Başkan Gürkan’dan CHP’ye ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Geçtiğimiz günlerde kongre sürecini tamamlayan CHP Malatya İl Teşkilatını ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Siyasi partiler demokrasimizin temel unsurudur” dedi.

MHP Malatya İl Teşkilatı Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Etti

Ziyarette konuşan MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, Teşkilat çalışmalarını ve projelerle ilgili hakkında bilgiler verdi.

MHP Malatya İl Teşkilatından Bahçeli’ye Ziyaret

Bahçeli: ‘Malatya Doğuda Güneydoğu’nun Kalesidir’ Bahçeli, ‘Malatya Teşkilatından Beklentilerim Fazladır’

HÜDA-PAR Malatya İl Teşkilatı ABBD’yi Ziyaret Etti

Hür Dava Partisi'nin Malatya İl Başkanı Orhan Dikgöz ve İl Teşkilatı, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

16 Nisan Halk Oylaması Kapsamında Mahalle Toplantıları Sürüyor

AK Parti Malatya İl Teşkilatı, 16 Nisan halk oylaması kapsamında Küçük Mustafa Paşa, Sarıcıoğlu ve Çilesiz mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.