Ülkü Ocakları Malatya İl Teşkilatı Tam Kadro Ankara'da

Ülkü Ocakları Malatya İl Teşkilatı, Ankara'da yapılan 'Türk Gençliği Büyük Kurultayı'na tam kadro katılım sağladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Ülkü Ocakları Malatya İl Teşkilatı, Ankara'da yapılan "Türk Gençliği Büyük Kurultayı"na tam kadro katılım sağladı.

"ÜLKEMİZİN ÜSTÜNDE TÜTEN EN SON OCAK"
Göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalarla her kesimin beğeni ve takdirini kazanan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül yaptığı açıklamada;"

Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Bey'in teşrifleriyle, Ülkü̈ Ocakları Genel Merkezimiz tarafından 9 Ekim Cumartesi günü Ankara Spor Salonunda, Cumhuriyetimizin 100.yılına kararlı ve inançlı adımımız olan "Cumhuriyete Yüzyıllık Yemin Ülküye Ömürlük Sadakat “sloganıyla organize edilen Türk Gençliği Büyük Kurultayına, Yönetim kurulumuz, Üniversite, Ortaöğretim, Asena birimimiz ve vatandaşlarımız ile büyük bir katılım sağladık. Ankara’daki kurultayımızda dünyanın en büyük gençlikçe teşkilatının Ülkü Ocakları olduğu ve ülkemizin üstünde tüten en son Ocağında Ülkü Ocakları olduğu görülmüştür.

"GELECEK NESİLLER İÇİN VAROLSUN ÜLKÜ OCAKLARI"
Buradan teşkilatımıza ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeliye sadakalarını göstererek büyük fedakârlıkta bulunup kurultayımıza katılan ülkemizin geleceği olan tüm kardeşlerime ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, gelecek nesiller için var olsun Ülkü Ocakları diyorum

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN