Başkan Genç, Gençleri Bir Araya Getirmeyi Başardık

Başkan Genç, Derneğimiz 27.08.2021 tarihinde kuruldu. Derneğimizin amacı gençlerimizle beraber sosyal, kültürel ve farkındalık etkinlikleriyle bir araya getirmek.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Gençlik Çınarı Dernek Genel Başkanı Ahmet Genç, Dernek Çalışmalarıyla İlgili Bazı Açıklamalarda Bulunarak Şöyle Dedi.

Başkan Genç, Derneğimiz 27.08.2021 tarihinde kuruldu. Derneğimizin amacı gençlerimizle beraber sosyal, kültürel ve farkındalık etkinlikleriyle bir araya getirmek. Yıllardır kurulan gençlik derneklerinin çoğu gençlere hitap etmiyordu. Bizlerde gençlerin farkındalığını oluşturmak için bir araya geldik. Bende 22yaşında bir genç olarak çıktığım bu yolda aramıza 600 aktif genç sayısına ulaşmayı başardık.
Toplumumuz da gençler üzerine oluşturmak istenen baskıyı görmekteyiz. Kuşaklara ayırıp bir şeyler dayatılmak isteniyor. Biz gençlerin Z kuşağı gibi ötekileştirmeye karşı olduğumuzu belirtmek isterim.
KURULUR KURULMAZ BÜYÜK BİR FARKINDALIK ÇALIŞMASINA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK

Derneğimiz 2 Ekim cumartesi günü ' Kadın İçin' adlı farkındalık etkinliğini yaptı. Etkinliğimizde şiddet görmüş kadınlarımızın hayat hikâyelerine yer verdik. Böylelikle büyük bir farkındalık etkinliğine ev sahipliği yapmış olduk.

Etkinliğimizde Malatya da bulunan hiç bir belediyeden destek alamadık. Desteklerimizi hayırsever iş insanlarımızdan aldık. Hayırsever iş insanlarımız; Mehmet Yağmur, Sami Daşkıran, Recep Yılmaz, Abuzer Kutsal, Mehmet Demir' di. İş insanlarımıza projemizi anlattıktan sonra ne olursa olsun maliyeti elimizden gelen desteği vereceğiz açıklamalında bulundular ve bizi’de etkinliği iyi şekilde icra etmeye teşfik ettiler.

Katılımda da büyük bir ilgi ile karşılaştık.  Yeşilyurt Belediye başkan Yardımcısı, Büyük Birlik Partisi Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe Başkanları, Alperen Ocakları il başkanı ve yönetimi, Gelecek Partisi Battalgazi ilçe Başkanı ve yönetimi,
Gelecek Partisi Kurucu il Başkanı, Gelecek Partisi İdari ve Mali işler Genel Başkan Yardımcısı danışma, Millet Partisi İl başkanı ve Battalgazi, Yeşilyurt, Kale, Yazıhan ilçe başkanları katılım gösterdiler. Salonumuzda ful kapasite doluluk oranı vardı. Etkinliğimiz büyük bir ses getirdi ve ulusal, yerel televizyon kanalları ve gazetelerde haber geçildi. Bu etkinliğimiz bitti ama sosyal sorumluluk etkinliklerimize hız vereceğiz açıklamalarında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Ahmet | 12 Ekim 2021 10:15

    Sayın genel Başkan 600 kişiden bahsetmiş. Eğer DOĞRU ise güzel bir rakam o yüzden başkanın dernekler masasına kayıtlı toplam üyesinin resmî belgeler ile sunmasını bekliyoruz…

BUNLARA DA BAKIN