Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı'ndan Malatya Çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı, İl merkezinden ilçelere ve hatta köylere kadar uzanan yoğun bir programa imza attı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Celal Fendoğlu, MYK Üyeleri Ömer Ekici ve Eyüp Gönültaş ile tüm İl Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan MHP Heyeti’ne, İlçe Başkanları ve teşkilatları eşlik edecek. Konuya ilişkin açıklamalar yapan MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı; “ Yüksek tempolu bir program için kolları sıvadık. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı olarak almış olduğumuz kararlara müteakiben çıktığımız bu uzun yolculuktaki tek gayemiz, vatandaşımız ile daha samimi diyaloglar kurabilmektir.” dedi. Başkan Mesut Samanlı’nın konuya ilişkin açıklamaları şöyle;

MALATYA’DA ADIM ATILMADIK MAHALLE, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ

“ Hiç uzak kalmadığımız o yollara yeniden düştük. Milliyetçi Hareket Partisi’nin bizler için çizmiş olduğu rota doğrultusunda, yüksek tempolu bir program için kolları sıvadık. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı olarak almış olduğumuz kararlara müteakiben çıktığımız bu uzun yolculuktaki tek gayemiz, vatandaşımız ile daha samimi diyaloglar kurabilmektir. Malatyalı hemşehrilerimiz artık MHP Malatya İl Teşkilatı olarak sloganımızı biliyor; ‘Malatya’da adım atılmadık mahalle, sıkılmadık el bırakmayacağız.’ Bu bağlamda yaklaşık bir aylık bir süreci; nezih şehrimizin tüm ilçe, köy hatta mezralarına ziyaretler için ayırdık.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de bizlere her daim anımsattığı üzere; ‘Dilimiz nezakete, davranışımız güzellik ve iyiliğe, davamız ise Büyük Türk Milleti’nin saadet ve selametine hizmet etmelidir.’ Onun bu sözünden hareketle, Malatyalı hemşerilerimizin saadet ve selameti için çıktığımız bu yolda durmadan, yorulmadan çalıştık; çalışmaya da devam edeceğiz.

Hazırlamış olduğumuz programı Malatyalı hemşerilerimizle paylaşmak istiyorum;

Akçadağ; 17 Ağustos Salı- 19 Ağustos Perşembe

Pütürge; 20 Ağustos Cuma- 21 Ağustos Cumartesi

Arguvan; 23 Ağustos Pazartesi

Hekimhan; 24 Ağustos Salı- 25 Ağustos Çarşamba

Doğanşehir; 26 Ağustos Perşembe- 28 Ağustos Cumartesi

Yazıhan; 30 Ağustos Pazartesi

Kale; 31 Ağustos Salı

Arapgir; 1 Eylül Çarşamba- 2 Eylül Perşembe

Darende; 3 Eylül Cuma- 4 Eylül Cumartesi

Kuluncak; 6 Eylül Pazartesi- 7 Eylül Salı

Doğanyol; 8 Eylül Çarşamba- 9 Eylül Perşembe

Yeşilyurt; 10 Eylül Cuma- 14 Eylül Salı

Battalgazi; 15 Eylül Çarşamba- 18 Eylül Cumartesi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN