Doğru Parti Malatya İl Teşkilatından Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Doğru Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Kadın Kolları Başkanı, Yasemin Koşal ve Yönetim Kurulu Üyesi Asuman Sevinçhan, Güler Özgül, Mutlu Gül İle Birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Ettiler...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkanı Yalçın, “Dünyayı saran pandemi dolayısıyla uzun süre zarfında basın mensupları ile görüşme imkânlarının olmadığını ifade ederek, geç de olsa bu günleri vesile kılarak bu tür ziyaretlerin faydalı olacağını bildiğimiz için ziyaretlerimize başladık. İnşallah bundan sonra basınımızla hep beraber olacağız ve olmaya devam edeceğiz. Bizler Doğru Parti olarak basınımıza önem veriyoruz ve bizler her zaman basınımızın yanında olacağımızı belirtmek isterim” dedi.

 

Parti çalışması hakkında bilgi veren Başkan Yalçın, Malatya’da ve ilçe teşkilatlarını hızla kurduklarını ve örgütlenmenin yanında partinin tanıtım noktasında sürekli faaliyetlerini genişleterek sürdürdüklerini söyledi. Halktan gelen ilginin de kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Başkan Yalçın, “Kısa zamanda il genelindeki tüm ilçelerdeki örgütlenmemizi tamamlanmış olacağız. Halkın umudu olduğumuz görüyoruz. İnsanların bizleri sahalarda gördüklerinde işte Türkiye’nin geleceği Doğru Partisi’dir diyorlar ve buda bizleri mutlu ediyor. Doğru Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Bu gün bizleri burada misafir eden Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum ve çalışmalarından başarılılar diliyorum” dedi.

Doğru Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Yasemin Koşal, “Bizler yeni görevimize başladık ve ekibimizle birlikte çalışmalarımıza başladık. Bizler Ülkemiz ve Malatya’mız için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışıyoruz” dedi. Başkan Koşal, “Bu güzel Ülke hepimizindir, Hep birlikte sahip çıkaacağız ve çıkmalıyız.” dedi.

Başkan Koşal, gazeteleri ve gazetecilerin bu pandemi sürecinde zor şartlar altında büyük bir özveri ile çalıştıklarını gözlemlediklerini ifade etti. Başkan Koşal: “Bu pandemi sürecinde basın mensuplarımızın zor şartlar altında büyük bir özveri ile çalıştıklarını biliyoruz. Gerçekten cefakar, vefakar ve büyük sorumlulukla kamu görevi yapan gazetecileri hem kendi adıma hem parti adına tebrik ediyorum. Güzel bir memleket ve kadim bir şehirde yaşıyoruz. Kamuoyunun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması noktasında doğru, tarafsız ve ilkeli haber anlayışını benimsemiş, her türlü zorluk ve olumsuzluğa rağmen yoğun emek vererek çalışmalarını yürüten kutluyor dedi. Başkan Koşal, “Bizleri misafir eden Anadolu Basın Birliği Derneği Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” Dedi.

Anadolu’ndasın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, “Ülkemiz ve Malatya’mız için kim bir taş üstüne bir taş koyarsa bizlerde basın olarak yanlarında olacağımızı burada belirtmek isterim. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Doğru Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın ve Tüm Teşkilat üyelerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarınızdan başarılar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN