Kermes Haberleri

Kermes Haberleri

Filistin Halkına Destek Kermesine Yoğun İlgi

BBP İl Başkanlığı ve Alperen Ocaklarından Filistin Halkına Destek Kermesi Düzenlendi. Yapılan kermese büyük bir  ilgi vardı.

Hadi Malatya, Safa Bebek Ölmesin

SMA TİP-1 Hastası Safa Bebek için Malatya Soykan Parkında Kermes düzenledi. Vatandaşlar ve aileler katıldı.

SMA Tip 1 Hastası Minik Talha Çınar Taztepe İçin Kermes Açıldı

SMA Tip 1 hastası olan  Talha Çınar Taztepe'nin tedavisi için Malatya Valiliği izni ile başlatılan kampanya çerçevesinde kermes başlatıldı.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur!

Malatya’da Gittikçe Artan Bir çok istismarcı kişilerin PTT şubelerinde Sadaka Kutuları,  İş adamları aranarak Şehit ve Gazi çocuklarına burs verileceği söylenerek para karşılığı hediye kutuları gönderilerek, Şehit ve Gazilerin adını kullanarak dergi, gazete, mecmua gönderilerek abonelik yapılmaya çalışılmakta, Şehidin kanına ekmek doğrayarak Kermes, kampanya, etkinlik düzenlenmektedirler.

Bayanlardan Öğrencilere Jest

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çiğdem Tozkoparan Kadın Kültür ve Spor Merkezi Gönüllüleri, düzenledikleri kermesten elde ettikleri geliri öğrencilere hediye ettiler.

Yetimler Kervanı Kermesini Açtı

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, düzenlenen kermesten elde edilecek gelir, yetimlere aktarılacak.

Büyükşehir Kadın Kültür Merkezi’nden Kermes

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çiğdem Tozkoparan Kadın Kültür ve Spor Merkezi tarafından ihtiyaç sahipleri yararına yemek kermesi düzenlendi.

Kermese Teşekkür Desteği

Yetimler Kervanı Derneği’nden Kermesi

Malatya’da Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından açılan kermesten elde edilecek gelir, yetimler ve yoksul alilere aktarılacak.

Meşale Derneği 10. Kermesini Açtı

Malatya Meşale Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, geleneksel olarak düzenlediği kermes etkinliğinin bu yıl 10’ncusunu açtı