SMA Tip 1 Hastası Minik Talha Çınar Taztepe İçin Kermes Açıldı

SMA Tip 1 hastası olan  Talha Çınar Taztepe'nin tedavisi için Malatya Valiliği izni ile başlatılan kampanya çerçevesinde kermes başlatıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Kışla Caddesi Malatya Ticaret Lisesi önünde SMA Tip 1 hastası olan Talha Çınar Taztepe'nin 22 Milyon lirayı bulan tedavi masrafı için ailesi ve sevenleri tarafından yardım kermesi başlatıldı.

Minik Talha Çınar Taztepe'nin amcası Yaşar Taztepe kermes hakkında bilgi vererek başta Malatya Valimiz Aydın Baruş, olmak üzere tüm valilik çalışanlarına bizlere bu kermesin bu meydanda açılmasına izin veren Malatya Milli Eğitim İl Müdürü Battal Kanbey'e Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Zabıta Daire Başkanı Hüseyin Hanbay ve tüm Zabıta personeline , Battalgazi Belediye Başkanı  Osman Güder ve emeği geçen herkese ayrı ayrı tefekkür eder şükranlarımı sunarım.. Biz minik çocuğumuz Talha Çınar için günlerdir yoğun bir şekilde tedavi masrafı olan 22 milyon lirayı toplamak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Şu ana kadar 22 milyon lira olan tedavi ücretinin yaklaşık % 22'ni topladık. Allah'ın izni ve milletimizin desteği ile bu tedavi ücretini toplayıp minik evladımızın tedavisini karşılayacağız.  Bizlere her türlü  maddi manevi desteklerini veren her gün dualarını esirgemeyen tüm Malatyalı hemşerilerimize ve tüm Türk milletine ailemiz adına teşekkürlerimi sunarım..

Minik Talha Çınar'ımızla aynı hastalığı ve kaderi paylaşan minik evladımız Eyüp Çınar’ın çok şükür tedavi ücreti olan para toplandı. Allah'ın izni ile minik Eyüp Çınar kardeşimiz sağlığına kavuşacak.  Kampanyası tamamlanan Eyüp Çınar'ın ailesinde sağ olsun şu an bizlere destek olmak için onlarda ellerinden gelen gayreti gösteriyor. Bizim milletimizde ki bu birlik beraberlik ve yardımlaşma duygusu olduğu sürece Allah'ın izni ile nice Eyüp Çınar'lar nice Talha Çınar Taztepe'ler kurtulacak. Allah bu milletin birliğini beraberliğini bozmasın...

Amca Yaşar Taztepe SMA Tip 1 hastası olan   Talha Çınar Taztepe için Malatya Valiliği tarafından açılan kampanya ‘ya tüm  milletimizi karınca kararınca katkı sunmaya bir kez daha çağırıyorum..  Minik Çınar'ımızın yaprakları sizlerle yeşersin dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN