Yetimler Kervanı Derneği'nden Kermesi

Malatya'da Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından açılan kermesten elde edilecek gelir, yetimler ve yoksul alilere aktarılacak.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya’da Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tarafından Malatya Büyükşehir Belediyesi Yanındaki Otopark Alanında Yetim, Öksüz ve Kimsesizlere yararına Kermes Açtı.

Malatya’da Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından açılan kermesten elde edilecek gelir, yetimler ve yoksul alilere aktarılacak.

Malatya’da ki yetim, öksüz ve kimsesizlere yardım amaçlı düzenlenen kermes Malatya Büyükşehir Belediyesi yanındaki otopark alanında açılışı yapılarak çok sayıda ziyaretçi katıldılar. Yetimler kervanı kermes açılışına Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel sekreter yardımcısı Ertan Mumcu, TSO Hüseyin Erkoç ve Sami Payaz, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Mehmet Doğan Hoca, Çok sayıda STK’lar başkanları ve vatandaşlar katıldılar.

13 Mayıs’a kadar açık olacak olan kermeste ev yemeklerinin yanı sıra kıyafet ve ev eşyaları da bulunuyor.

Malatya Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı İhsan Çolak, Kermes açılışında birlik beraberlik mesajları verirken söyle dedi.

Başkan Çolak, Yetimlerimize destek veren tüm kurum ve hayırseverlere teşekkür ederek, akşam 22.00’te kadar açık olacak olan kermeslerine herkesin davetli olduğunu belirtti. Burada elde edilecek gelirler ise yetim ailelerimize aktarılacaktır dedi. Başkan Çolak, bizler dernek olarak her ay 450 aileye yardım yapmaktayız. Bizlere destek veren herkese yönetim ve yetimlerimiz adına teşekkür ediyorum dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise “Allah tarafından bizlere emanet edilen yetim çocuklarımız en azından başlarını okşamamız gerekiyor, Kuranı Kerim’de de buyrulduğu gibi yetimlere her zaman sahip çıkmamız gerekiyor. Yetimlere Allah’ın bizlere emaneti olarak sahip çıkmamız gerekiyor” şeklinde konuştu. Erkoç, Tüm hemşerilerimizin bu kermese destek olmalıdır dedi. Bu kermeste elde edilecek gelirlerin tatbiki yetimlerimize verilecektir ve bu kermeste emeği geçenleri kutluyorum dedi.

Yetimler kervanı tarafından açılışı yapılan konuşmalardan sonra kermes kurdele kesimi ile birlikte açıldı. Açılış sonrası protokol üyeleri kermesi gezdi ve alış veriş yaptılar.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN