Kemal Haberleri

Kemal Haberleri

Malatya TSO ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya gelen Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, başta Ankara olmak üzere 11 Büyükşehir Belediyesi’nin kayısı alımı, kayısı üreticisi ve kayısı ticareti yapan esnafın desteklenmesini içeren iş birliği protokolünü imzaladı.

Kore Gazisi Hayatını Kaybetti

Darende İlçesi Günpınar Mahallesinde yaşayan Kore Gazisi Kemal Gülderen Baykal hayatını kaybetti.

KİCK BOKS Sporcuları Dan Sınavı İçin Tatamide Ter Döktü

Türkiye Kick Boks Federasyon’un,2022 faaliyet programında yer alan Siyah Kuşak Dan sınavı 11 Aralık 2022 tarihinde  İzmir  Bayraklı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda yapıldı.Sporcuların  heyecanlı bekleyişleri nihayet  mutlu sonla son buldu.

Malatya Büyükşehir Belediyesinden Anlamlı Program

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Vefatının 84’üncü Yıldönümünde Çeşitli Etkinliklerle Anılıyor.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk 84. Ölüm Yıl Dönümünde Cumhuriyet Meydanı’nda Anıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 84.yıl dönümünde Malatya’da düzenlenen törene katıldı.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Malatya'da Düzenlenen Törenle Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihâlinin  84’üncü yıl dönümü münasebetiyle anma töreni düzenlendi.

Vali Hulusi Şahin’in 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 84. yıldönümünde minnet ve saygıyla yâd ediyorum.

Keskin, Atatürk’ün Liderliği Bugünde Milletimiz İçin Işık Olmaya Devam Etmektedir

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. Yıldönümünde yayınladığı mesaj da, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84. yıldönümünde saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz.” Dedi.

Başkan Sadıkoğlu’ndan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Başkan Gürkan'dan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Güder'den 10 Kasım Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Milletvekili Ağbaba’dan 10 Kasım Mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 84. ölüm yıldönümünde bir mesaj yayımladı.

Malatya Baro Başkanı Demez’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, Türk Milletinin yazdığı destan sonucunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti Demokratik, Laik ve Sosyal bir Hukuk Devletidir.

Malatya Valisi Şahin’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Tarihi zaferlerle dolu aziz milletimiz ve şanlı ordumuzun, Cumhuriyetimizin Kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı büyük zaferin 100. yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Başkan Karaman, Başbağlar Köyü'nde Yaşanan Katliam Unutmadık

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Erzincan'ın Kemaliye İlçesi Başbağlar Köyü'nde yaşanan katliam unutmadık unutmayacağız. Başkan Karaman, Mesajında şu sözlere yer verdi.

Başkan Avcu,  Başbağlar Köyü'nde Yaşanan Katliamla İlgili Bir Mesaj Yayınladı

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Erzincan'ın Kemaliye İlçesi Başbağlar Köyü'nde yaşanan katliam ilgili bir mesaj yayınladı. Başkan Aysun Avcu, Unutmadık ve hiçbir zaman unutmayacağız dedi.

Türkiye Karate Federasyonu Başkan Yardımcısı Turna'dan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Türkiye Karate Federasyonu Kurulu Başkanı Hanshi İsmet Turna, Milli Hakem antrenör Muhammet Kemal Gülşen, Anadolu Basın Birliği Dernek Başkanı Zeki Dağ, Bizlere gösterdikleri desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz ve her zaman yanımızda olmuşlardır dedi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Coşku İçerisinde Kutlanıyor

Mustafa Kemal Atatürk’ün 9 Mayıs 1919’da Bandırma Vapuru ile Samsun(a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesinin 103. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Malatya’da da coşku içerisinde kutlanıyor.

Başkan Yıldız, 23 Nisan Programımıza Tüm Hemşerilerimiz Davetlidir

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramın unutmadı.

Karateci  Gülşen Ailesi Başarılara İmza  Atmaya Devam Ediyor

Türkiye Karate Federasyonu tarafından Şanlıurfa ilinde düzenlenen hakemlik sınavında Muhammet Kemal GÜLŞEN Bölge Hakemliğinden  Ulusal Milli Hakemliğe terfi ederken Uluslararası Boğaziçi Şampiyonu ve Malatya Şampiyonu  olan Melike GÜLŞEN  ise Karate Federasyonu'nun belirli tarihlerde düzenlemiş olduğu Dan Sınavı'nı başarı ile tamamlayarak  1. Dan oldu.

Atatürk’ün Malatya’ya Gelişinin 91. Yılı Törenlerle Kutlandı

Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Fevzipaşa-Malatya demiryolu hattının hizmete açılışı nedeniyle Malatya'ya gelişinin 91. yılı nedeniyle Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

Başkan Yıldırım, Hatırına Sahip Çık Malatya!

Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Lisesi’nin yıkım kararına tepki.

Vali Aydın Baruş'un Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Cumhuriyetimizin ilanının 98’inci yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu ve sevincini milletçe hep birlikte yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün önderliğinde kenetlenerek tarihin şahitlik ettiği en büyük kahramanlık destanlarından birini yazan milletimiz Türk’ün hangi şartlara maruz kalırsa kalsın asla boyun eğdirilemeyeceğini bütün dünyaya ilan etmiş ve İstiklal Mücadelesinde kazandığı eşsiz zaferini Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuyla taçlandırmıştır.

Ağbaba’dan Kemal Özalper İlköğretim Okuluna Yeni Bilgisayar Laboratuvarı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın katılımıyla Malatya Kemal Özalper İlköğretim Okulu’nda “Elif Ağbaba Bilgisayar Laboratuvarı”nın açılışını yaptı.

Muhammet Kemal Gülşen Milli Hakemliğe Terfi Oldu.

Türkiye Karate Federasyonu, Tarafından 17 TEMMUZ 2021 tarihlerinde  Şanlıurfa ilinde düzenlenen hakemlik terfi sınavını başarı ile geçerek, bölge hakemliğinden, Milli Hakemliğe GÜLŞEN terfi oldu.

Başkan Gözükara, 19 Eylül Gaziler Günü Kutlama Mesajı

Başkan Gözükara, Millet olma yolunda, ayrı bir anlam ve önem içeren, tarihin altın sayfalarında yeri aşikâr olan, Bugün; Büyük Komutan, Eşsiz Devlet adamı, Mustafa Kemal Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından,19 Eylül 1921 gün ve 152 sayılı kanunla Gazilik Unvanının ve Mareşallik rütbesinin verildiği müstesna gündür.

İmik: Anadolu Anavatanımız Olmuştur

İYİ Parti Malatya Kadın Politikaları Başkanı Arzu İmik, Malazgirt Zaferi'nin 950. yıldönümü ile Büyük Taarruz’un 99. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Anadolu’nun Türk Yurdu olmasına büyük katkılar sağlayan Sultan Alparslan ve Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Milletimizin Zafer Haftasını ve Malazgirt Zaferini kutluyorum” dedi.