Türkiye Karate Federasyonu Başkan Yardımcısı Turna'dan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Türkiye Karate Federasyonu Kurulu Başkanı Hanshi İsmet Turna, Milli Hakem antrenör Muhammet Kemal Gülşen, Anadolu Basın Birliği Dernek Başkanı Zeki Dağ, Bizlere gösterdikleri desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz ve her zaman yanımızda olmuşlardır dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Karate Federasyonu Kurulu Başkanı Hanshi İsmet Turna, Milli Hakem antrenör Muhammet Kemal Gülşen, Anadolu Basın Birliği Dernek Başkanı Zeki Dağ, Bizlere gösterdikleri desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz ve her zaman yanımızda olmuşlardır dedi. Başkan Turna, Bizler her zaman basınımızın yanında olduk ve bundan sonrada her zaman olduğu gibi yanlarında olacağız ve basın bizim için çok önemlidir. Bizler basınımıza değer veriyoruz. Bakınız bizler bugün Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ettik, Bizleri misafir eden Dernek Başkanı Zeki Dağ Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum dedi.

Yeşilyurt Spor Kompleksi Karate dojosunun açılışını gerçekleştirmek üzere Malatya’ya gelmiş olan, Türkiye Karate Federasyonu Kurulu Başkanı Hanshi İsmet Turna, Spora ve Sporculara vermiş olduğu destekten dolayı, Başkan Zeki Dağ’a, yönetim kuruluna teşekkür etti. Başkan Turna, Malatya İline gelişimin ikinci gününde iki kulübümüzün açılışını yaptık, diğer günde yine bir spor kulübümüzün açılışını yaparak Malatya’dan ayrılacağını dile getirdi. Bizlere bu açılışları yapmamız için görevlendiren başta Türkiye karate federasyonu başkanı sayın Aslan Abid Uğuz'u olmak üzere, belediye ve Spor kulübü başkanlarımıza aynı zamanda antrenör ve sporcularımıza çok teşekkür ederim, Türkiye karate federasyonu olarak bizler her zaman hizmete ve göreve hazırız.

Türkiye Karate Federasyonu Kurulu Başkanı Hanshi İsmet Turna, Bizler Malatya’yı çok sevdik, Gerçekten Malatya’mız çok güzel bir ilimizdir. İnşallah ileriki günlerde yeniden Malatya’ya geleceğimi ve buradaki dostlarımızla birlikte olacağız. Bizler hiçbir zaman görevden kaçmadık, Güzelim ülkemizin her yerinde görev almaktan hizmet etmekten onur duyarız, Bizleri burada misafir eden Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarına Teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

JSKA MALATYA İL TEMSİLCİSİ GÜLŞEN, BAŞKAN DAĞ’IN ÇALIŞMALARINI TAKDİR EDİYORUM

Jska Malatya il temsilcisi Muhammet kemal Gülşen, Bizler bugün Hanshi İsmet Turna, hocamızla birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret ederek, çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ Başkanımız her zaman yanımızda olmuştur ve destek olmuştur, Allah kendilerinden razı olsun. Sayın Başkan Zeki Dağ, yönetim kurulu arkadaşlarına bizlere verdikleri desteklerinden dolayı şahsım ve tüm ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Jska Malatya il temsilcisi Muhammet kemal Gülşen konuşmasında değerli Hanshi hocamız bizlerin İlimize gelerek onurlandırdı. Hocamıza sizlerin aracılığı ile bir kez daha kendilerine teşekkür ediyorum. Hocamızın ayağı ilimize uğurlu geldi. İlimizde yeni yeni karate dojuların açılması çok güzel bir duygu, emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum dedi.

Hanshi İsmet Turna hocamız günde çift antrenman yapma imkânınız oldu. Eksiklerimizi tamamladı. Hocamızla bu Genç yaşta çalışma imkânı bulduk bizlerin gelişimine çok katkısı olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Basın gezisine katılan minik Gülşen kardeşler uluslararası Boğaz içi şampiyonu Melike Gülşen ve Analig yarı final müsabakaları ikincisi Kerem Gülşen, olmuştur. Malatya karatesi siz değerli basınımızdan aldığımız destek ile ve Hanshi hocamızın katkıları ile büyük başarılar elde ederek,  Allah'ın izniyle başarılara imza atacağız dedi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN