Başkan Karaman, Başbağlar Köyü'nde Yaşanan Katliam Unutmadık

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Erzincan'ın Kemaliye İlçesi Başbağlar Köyü'nde yaşanan katliam unutmadık unutmayacağız. Başkan Karaman, Mesajında şu sözlere yer verdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

29 yıl önce bugün insanlık kurşuna dizildi. Erzincan'ın Kemaliye İlçesi Başbağlar Köyü'nde yaşanan katliam bölücü hainlerin ve onların destekçilerinin, ne olduklarını, kanlı yüzlerini, insanlıktan ne kadar uzak olduklarını ortaya koyan, en karakteristik örneklerden biridir.

Savunmasız bir köy dolusu insanın evleri yakılmış, silahsız camii cemaatimiz kurşuna dizilmiştir. Bu acı olay ile ilgili söylenebilecek hiçbir söz, yapılacak hiçbir açıklama yaşananları, köy halkının maruz kaldıkları katliamı, 29 yıldır dinmeyen acımızı anlatmaya yetmeyecektir.

Tekrar hatırlatmak isterim ki içeride ve dışarıda, teröre hoşgörü gösteren, görmezden gelen, yardım eden, iş birliği yapan herkes, başta Başbağlar olmak üzere, Türkiye'de işlenen kanlı ve kahpe cinayetlerin ortağıdır ve bu zalim bölücü hainlerin tarafındadır.

Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle Başbağlar'da şehit edilen 33 yurttaşımızla birlikte tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, yakınlarına, sevenlerine ve aziz milletimize sabırlar ve başsağlığı dileklerimi sunuyorum.

Abdulvahap Karaman

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN