Başkan Avcu,  Başbağlar Köyü'nde Yaşanan Katliamla İlgili Bir Mesaj Yayınladı

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Erzincan'ın Kemaliye İlçesi Başbağlar Köyü'nde yaşanan katliam ilgili bir mesaj yayınladı. Başkan Aysun Avcu, Unutmadık ve hiçbir zaman unutmayacağız dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Mesajında Şöyle Dedi.

Erzincan'ın Kemaliye İlçesi Başbağlar Köyü'nde yaşanan katliam bölücü hainlerin ve onların destekçilerinin, ne olduklarını, kanlı yüzlerini, insanlıktan ne kadar uzak olduklarını ortaya koymuşlardır. Savunmasız bir köy dolusu insanın evleri yakılmış, silahsız camii cemaatimiz kurşuna dizilmiştir. Bu acı olay ile ilgili söylenebilecek hiçbir söz, yapılacak hiçbir açıklama yaşananları, köy halkının maruz kaldıkları katliamı, 29 yıldır dinmeyen acımızı anlatmaya yetmeyecektir.

Başkan Avcu, Bizler Ülke olarak güçlü bir Ülkeyiz. Bizler hep birlikte Ülkemize zarar ve hayınlık yapanlara müsaade etmemeliyiz. Bu güzel Ülke hepimizindir ve başkaları gibi gidecek hiçbir yerimiz yoktur. Yeter ki bizler birlik içinde olalım. Hangi dış güçler olursa olsun asla bizlere diz çöktürmeyeceklerdir. Allahlın izniyle bizler birlikte her şeyi başaracak güçteyiz.

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle Başbağlar'da şehit edilen 33 yurttaşımızla birlikte tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, yakınlarına, sevenlerine ve aziz milletimize sabırlar ve başsağlığı dileklerimi sunuyorum.

Aysun Avcu

Büyük Birlik Partisi Malatya

 Kadın Kolları Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN