Genel Merkezi Haberleri

Genel Merkezi Haberleri

Başkan Çelik, El Ele Omuz Omuza Akçadağ'a Hizmet Edeceğiz

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi tarafından AKÇADAĞDER Şube Başkanı olarak Akçadağ’a ataması gerçekleştirilen İbrahim Çelik”  El Ele Omuz Omuza Akçadağ’a Hizmet Edeceğiz” dedi.

Başkan Canbay’dan Açıklama

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından başlatılan deprem seferberliği devam ediyor.

Başkan Çolak, Çocuklar Ve Gençlerin Sosyal Hayata Uyumunu Sağlamak

Genel Merkezi Malatya’da Bulunan Anadolu Büyük Aile Federasyonu Hazırladığı Avrupa Birliği Projesi İle Erzurum’da "2023-2025 Stratejik Plan Çalışmayı" Düzenlendi.

Başkan Maskar, Kazanan Akçadağ Olsun

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Akçadağ İlçesinin geleceğini 2023 yılında yapılması gereken acil eylem planlarını yönetim kurulu üyeleri ve Akçadağ İlçesinin önemli isimleriyle masaya yatırdı.

“2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” Doğanşehir

AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları”  için Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın heyetinde yer alan  AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer Doğanşehir’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AKÇADAĞDER Genel Merkezi Makrome Örgü Yapımı Kursu

Malatya'nın aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Kadınlara yönelik Kurslar düzenleyerek ev ekonomisine katkı sunmak ve meslek öğrenme becerilerini geliştirmek için Arge Çalışmalarıyla takdir kazanıyor.

Başkan Kahveci, “Battalgazi’mizin Tercihi Yine AK Parti

AK Parti Genel Merkezi tarafından 81 ilde başlatılan AK Nokta kampanyası, Malatya ili Battalgazi ilçesinde de devam ediyor.

AKÇADAĞDER'e Önemli İsimlerden Ziyaret

Malatya'nın en aktif ve toplum yararına çalışmalarıyla kamuoyunda öne çıkan Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi önemli konukları misafir etmeye devam ediyor.

Şengönül, Davamızın Temelinde Ülkücü Şehitlerimizin Mübarek Kanları Vardır

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin talimatları doğrultusunda büyük bir gayret ve özveri ile çalışmalara başlayan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, kayıp olan ülkücü şehitlerin kabirlerini bulmak için gece gündüz demeden faaliyet gösteriyor.

AKÇADAĞDER Genel Merkezi Tarafından Geleneksel 2. Aşure Programı

AKÇADAĞDER Genel Merkezi Geleneksel 2. Aşure Programında Birlik Beraberlik Vurgusu

Genel Başkan Maskar, Ortak Paydamız Akçadağ

Akçadağ Kozluca ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Ahmet Altıntop AKÇADAĞDER Genel Merkezini ziyaret ederek üye kayıt işlemini de gerçekleştirdi.  

Başkan Maskar’dan Rektör Aysun Bay Karabulut’a Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Yönetimi, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’u Makamında Ziyaret Ettiler. Başkan Murat Maskar, Sayın Rektörümüzün Çalışmalarını Takdir Ediyoruz Dedi.

Başkan Yılmaz, Seçimler Ne Zaman Olursa Olsun, Biz Hazırız

İYİ Parti Genel Merkezinde düzenlenen  “ İl Başkanları Toplantısı “, Genel Başkan Meral Akşener’in de katılımı ile yapıldı.

15.GAP Oscar Ödülleri Muhteşem Törenle Sahiplerini Buldu

GAP gazeteciler birliği genel merkezi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 15.GAP Oscar ödül töreni uluslararası yüksek katılımla Malatya’da gerçekleşti.

Başkan Altın, Kadir Gecesi Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Genel Merkezi Erzurum’da Bulunan Gazeteciler Basın Birliği Derneği (GBBD) Genel Başkanı Kerem Altın, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Maskar, Akçadağ'da 3 Etap TOKİ 2022 Programına Alınsın

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezinden 3. etap TOKİ uyarısı' 2022 programına alınması bekliyoruz. Konunun Takipçisi Olacağız. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Malatya’nın Akçadağ ilçesine 3. Etap TOKİ projesi kapsamında yapılması planlanan 500 konut projesinin 2022 programında çıkarıldığı öğrenilirken AKÇADAĞDER Genel merkezinden sert tepki geldi.

Akçadağder Yardımları Ulaştırıyor

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi bu yılda Ramazan ayında Hemşerilerine yardımları ulaştırmaya devam ediyor.

AKÇADAĞDER Genel Merkezine Büyük Teveccüh

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezine Yoğun üye kaydı yanında önemli sivil toplum kuruluşlarından da ziyaretler devam ediyor.

Akçadağ Derneğine Ziyaretler Devam Ediyor

Malatya'nın en aktif ve önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi başarılı çalışmalarının karşılığını önemli isimlerin gelerek üye olmalarıyla alıyor.

15. GAP Oscar Ödül Töreni Malatya’da Düzenlenecek

GAP gazeteciler birliği genel merkezi tarafından organize edilen uluslararası GAP Oscar’ı ödül töreninin 15.si bu yıl 14 Mayıs 2022’de Malatya’da düzenlenecek.

Akçadağ Dayanışma Der. Genel Merkezinden Anlamlı Etkinlik

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde önemli bir etkinliğe imza atarak Kadınlar gününü unutmadı. Kadın Güçlü olursa Aile, Toplum, Ülke güçlü olur diyen Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar tüm kadınların dünya kadınlar gününü kutladı.

CHP Heyetinden Gazeteciler Basın Birliği Derneğine Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger Ve Beraberindeki Heyet Genel Merkezi Erzurum’da Bulunan Gazeteciler Basın Birliğini Ziyaret Etti.

Pekdemir'den AKÇADAĞ Derneğine Ziyaret

Malatya İnönü Üniversitesi Kardiyoloji ABD Başkanı Türkiye'nin sayılı Kardiyologlarından Akçadağlı Prof. Dr. Hasan Pekdemir'den Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezine ziyaret.

Eğitim Sen’den Cuma Günü 1 Günlük İş Bırakma Eylemi

Malatya EKSEN Eğitim Sen olarak genel merkezimizin aldığı karar doğrultusunda, Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle yaşanan enflasyon karşısında devlet memurlarına verilen zam oranının gerçekçi olmadığına ve daha önceki taleplerimizin yerine getirilmediğine dikkat çekmek amacıyla üyelerimizin katılımıyla bugün 14 Ocak 2022 Cuma günü 1 günlük iş bırakma eylemi gerçekleştirdik.

Vatanseverler Derneği Gençlik Kolları Başkanlığına Ayşehan Barut Getirildi

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Merkezi Tarafından Gençlik Kolları Başkanlığına Ayşehan Barut Getirildi.

DEVA Partisi’nden Vatanseverler Derneği'ne Ziyaret

 DEVA Partisi Malatya İlçe Başkanları’ndan Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Merkezini Ziyaret Etti. DEVA Partisi Yönetim Kurulu üyesi ve Battalgazi eski İlçe Başkanı Av. Köksal Atlı, Vatanseverler Derneğinin çalışmalarını takdir ediyorum dedi.

Altın, Kültür Ve Turizm İl Müdürü Dalmaz’a Ziyaret

Genel Merkezi Erzurum da Bulunan Gazeteciler Basın Birliği Derneği Başkanı Kerem Altın, Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almazı ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.

Ağbaba, Ev Emekçileri “Toz Bezi Değil, Ev İşçiyiz” Diyorlar

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Genel Merkezi önünde gerçekleştirdiği basın toplantısında kadın ev emekçilerinin sorunlarını gündeme getirdi.

Kızılay Şubesinden 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarına Ziyaret

Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, yönetim kurulu Üyeleriyle birlikte 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Merkezini ve Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.