DEVA Partisi'nden Vatanseverler Derneği'ne Ziyaret

 DEVA Partisi Malatya İlçe Başkanları'ndan Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Merkezini Ziyaret Etti. DEVA Partisi Yönetim Kurulu üyesi ve Battalgazi eski İlçe Başkanı Av. Köksal Atlı, Vatanseverler Derneğinin çalışmalarını takdir ediyorum dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

DEVA Partisi Malatya İlçe Başkanları Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Merkezini Ziyaret Ederek Parti Çalışmaları Hakkında Bilgiler Verdi. Ziyaret Programına Katılan Malatya DEVA Partisi İlçe Başkanlarından: Battalgazi Eski İlçe Başkanı Av. Köksal Atlı,  Battalgazi İlçe Başkanı Mustafa Sönmez, Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Bayram Çavuş, Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya, Kuluncak İlçe Başkanı Hakkı Nacar,  Kale İlçe Başkanı Basri Şener, Akçadağ İlçe Başkanı Mehmet Küçük, İl Ve İlçe Yöneticileri katıldı.

DEVA Partisi Yönetim Kurulu Üyesi ve Battalgazi Eski İlçe Başkanı Av. Köksal Atlı, Eşinin rahatsızlığı nedeniyle Battalgazi İlçe Başkanlığından Ayrılmış, Hala parti üyeliği devam etmektedir ve partisinin her çalışmasında arkadaşlarının yanında olmuştur ve olmaya devam ediyor.

DEVA Partisi Malatya İlçe Başkanları Tarafından Vatanseverler Derneği ziyaretinde konuşan DEVA Partisi Yönetim Kurulu Üyesi ve Battalgazi Eski İlçe Başkanı Av. Köksal Atlı, Bizler DEVA Partisi olarak vatandaşlarımızla iç içe olduğumuzu ve yine Partimizin her çalışmasında arkadaşlarımızın yanında olduğumuzu belirtmek isterim dedi. Bizler DEVA Partisi olarak büyük bir aileyiz.

Atlı, Bizler bugün DEVA Partisi Malatya İlçe Başkanlarımızla Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Merkezini Ziyaret etmiş bulunmaktayız dedi. Bizler partimiz olarak zaman zaman içinde esnaflarımızı geziyoruz ve yine Malatya’mızda bulunan STK’larımızı ziyaret ediyoruz. Av. Köksal Atlı, Bu anlamlı ziyaretimizde bizleri misafir eden Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Derneğimizi ziyaret eden DEVA Partisi Yönetim Kurulu Üyesi ve Battalgazi Eski İlçe Başkanı Av. Köksal Atlı ve İlçe Başkanlarına ziyaretten dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Ülkemizin birliği ve beraberliği için hep birlik içinde olmalıyız. Bizler STK’lar ve yine siyasi partiler, Ülkemizin geleceği için birlik içinde çalışmalıyız. Bu güzel Ülke hepimizindir. Başkan Alpaslan, Derneğimizi ziyaret eden Malatya DEVA Partisi İlçe Başkanları bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduklarını dile getirdi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, DEVA Partisi Yönetim Kurulu Üyesi ve Battalgazi Eski İlçe Başkanı Av. Köksal Atlı, Gerçekten partisi için çok önemli çalışmalar yapıyor, arkadaşlarını hiçbir zaman yolda bırakmamıştır ve hep birlikte olmuştur. Bizlerde Vatanseverler ailesi olarak kendi eşlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ve Allah acil şifalar versin inşallah, Biran önce sağlığına kavuşur. Başkan Alpaslan, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Malatya DEVA Partisi İlçe Başkanlarına teşekkür ediyorum ve siyasi çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN