Başkan Maskar'dan Rektör Aysun Bay Karabulut'a Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Yönetimi, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut'u Makamında Ziyaret Ettiler. Başkan Murat Maskar, Sayın Rektörümüzün Çalışmalarını Takdir Ediyoruz Dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, Genel Sekreteri Tuğba Farımaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’u Makamında Ziyaret Ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Genel Başkan Murat Maskar, Sayın Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un çalışmalarını takdir ediyoruz dedi.

Başkan Maskar, Malatya Turgut Özal Üniversitesi kurulduğu günden bugüne kadar büyük emekleri olan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un ve yine ekibinin yaptıkları çalışmalar ile ilgili çok önemli hizmetler yapmışlardır. Bizlerde bu çalışmaları yerinde görerek bir Malatyalı olarak gurur duyuyoruz. Bizler Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi olarak her zaman rektörümüzün yanında olduğumuzu belirtmek isteriz.

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’a ziyaretimizde bizlere gösterdikleri misafirperverliğinden dolayı şahsım ve ekibim adına kendilerine teşekkür ediyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Bizleri ziyarete gelen Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar, Genel Sekreteri Tuğba Farımaz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum dedi.

Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Bizler göreve geldiğimiz günden bugüne kadar çok önemli çalışmalar ve hizmetler vererek Üniversitemizi daha güzel yerlere getirmek için ekibimizle birlikte çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz dedi.  Rektör Aysun Bay Karabulut, Görev süremiz içinde ne gerekiyorsa en iyisini yapıyoruz, sıfırdan bir üniversite kurduk gece gündüz demeden çalıştık.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı, Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar ve Tüm ekibine teşekkür ediyorum. Dernek çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN