Başkan Yılmaz, Seçimler Ne Zaman Olursa Olsun, Biz Hazırız

İYİ Parti Genel Merkezinde düzenlenen  ' İl Başkanları Toplantısı ', Genel Başkan Meral Akşener'in de katılımı ile yapıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, İl Başkanlarının İl’leriyle ilgili yaptıkları çalışmaları Genel Başkan Meral Akşener’e aktardıklarını ifade ederek, “ Sayın Genel Başkanımıza yaptığımız çalışmalar hakkında bilgiler aktardık. Sayın Akşener’de biz il başkanlarına ‘ Ekonomi ve yoksullaşma. Gittiğiniz her yerde, çaldığınız her kapıda ekonomi ile çözümlerinizi anlatın. Ekonomide çözümün tek adresinin İYİ Parti olduğunu anlatın.

Mevcut iktidarın ülke gerçeklerinden koptuğunu, yoksullaşma ve hayat pahalılığının önüne ancak İYİ Partinin deneyimli kadrolarının geçebileceğini  milletimize anlatın ‘talimatı verdi. “dedi.

Seçimlerde ıslak imzalı tutanakların hayati önem taşıdığını ifade eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İl Başkanlarını bu konuda uyardı.

Yapılacak erken yada baskın seçime hazır olduklarını ifade eden İYİ Parti İl Başkanı Hakan Yılmaz, “ Hükümet  artık ekonomiyi idare edemiyor. Geldiğimiz noktada hemen seçim yapılması gerekir. Zaten halkımız ilk seçimlerde bu iktidara ağır bir cevap verecek.

Ankara’da 81 İl Başkanımızın  katıldığı bu toplantı çok verimli geçti. Sayın Genel Başkanımıza Malatya ile ilgili bilgiler aktarma imkanı da bulduk. Toplantıda, Sayın Meral Akşener’in bizlere verdiği talimatlar doğrultusunda seçim saatine kadar hiç durmadan çalışarak, milletimizi bu büyük sıkıntıdan kurtaracağız.

84 Milyon insanımıza adil ve  eşit hizmet etmeye söz veriyoruz. Yeter ki halkımız bizi iktidara taşısın. Zaten yapılan kamuoyu yoklamaları da bunu ortaya koyuyor. İYİ Parti iktidara geliyor “  şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN