Akçadağ Dayanışma Der. Genel Merkezinden Anlamlı Etkinlik

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde önemli bir etkinliğe imza atarak Kadınlar gününü unutmadı. Kadın Güçlü olursa Aile, Toplum, Ülke güçlü olur diyen Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar tüm kadınların dünya kadınlar gününü kutladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Siyasi parti Kadın Kolları Başkanları ve Teşkilat üyeleri, AKÇADAĞDER kadın üyeler, sivil Toplum temsilcileri ve çok sayıda Meslek kuruluşlarından Kadın katıldı. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte bir konuşma gerçekleştiren Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar” Sevgi, emek ve fedakârlıklarıyla dünyayı daha anlamlı kılan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Kadın Güçlü olursa Aile, Toplum, Ülke güçlü olur. Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi olarak üzerimize düşen sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye, kadınlarımızı her platformda desteklemeye ve pozitif ayrımcılık anlayışı ile yanlarında olmaya devam edeceğiz. Kadınlar, yaşamımızın her anında yanımızda olan, bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız bırakmayan, en değerli varlıklarımızdır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta tüm şehit anneleri ve eşleri olmak üzere; yaşamın her anında her türlü fedakârlıkta bulunan, yokluğumuzu ve sıkıntılarımızı paylaşan, her zaman yanımızda olan tüm fedakar kadınlarımızı bir gün değil her gün hatırlamalıyız. Bugünkü programın hazırlanmasında emeği geçen Genel Sekreterimiz Sayın Tuğba Farımaz’a Genel Başkan Vekilimiz Ramazan Bozkurt’a, Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. “  Gelen misafirlere Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi olarak çeşitli hediyeler takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN