Kızılay Şubesinden 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarına Ziyaret

Türk Kızılay'ı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, yönetim kurulu Üyeleriyle birlikte 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Merkezini ve Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, ziyarette yaptığı açıklamada, ev sahipliği için Ayşe Alpaslan’a ve ekibine teşekkür etti. 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve ekibi kurulduğu günden bu yana Malatya’mızda çok önemli çalışmalarının yaptığını görüyoruz ve kendilerine ve tüm ekibine başarılar diliyorum dedi. Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, günün anısına 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’a Ay Yıldızlı fincan takımı takdim etti.

15 Temmuz Mili İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkan Alpaslan "Kızılay’ımız Bizim Gurur Kaynağımızdır Dedi. 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizler Milli İrade Ocağı olarak Türk Kızılay’ı Malatya Şubemizin Başkanı Ramazan Soylu ve yönetiminin çalışmalarını takdir ediyoruz. Başkanımızın çok önemli çalışmalar yapıyor. Korona Virüs ile birlikte yaşadığımız pandemi sürecinde Kızılay’ımız hep vatandaşımızın yanında olmuştur ve yardımları ile destekleriyle yer aldı. ”dedi.

Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizler her zaman Kızılay’ımızın yanında olduk ve bundan sonrada yanlarında olacağız dedi. Bizler her zaman Kızılay’ımızın yanında olmalıyız. Bizler 15 Temmuz Milli irade ocakları olarak her zaman Kızılay’ımızın yanındayız. Başkan Alpaslan, Tüm halkımızın Kızılay’ımızın yanında olmalıyız. Türk Kızılay’ı hepimizindir. Malatya Kızılay Şube Başkanı Ramazan Soylu ve ekibinin çalışmalarını takdir ediyoruz ve Allah yardımcıları olsun dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN