MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

 Memleket Partisi Malatya İl Binası Resmi Açılışı Gerçekleştirildi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Malatya İl Binası açılışı temas ve ziyaretlerde bulunmak için geldiği Malatya'da vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı.

290 Hafız İçin Hafızlık İcazet Merasimi Düzenlendi

İlimiz Battalgazi, Yeşilyurt, Darende ve Pütürge İlçe Müftülüklerine bağlı Kuran Kurslarında eğitim alarak Hafızlığını tamamlamış 290 öğrenci için Hafızlık İcazet Merasimi düzenlendi.

Gündüz, 6. Bölge Teşviklerinin Devam Etmesini İstiyoruz

Malatya TSO’da düzenlenen İş Dünyasıyla İstişare Toplantısında konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Gündüz, “Yıl sonunda sona erecek olan Cazibe Merkezleri Programı 6. Bölge Teşviklerinin 2023’e kadar devam etmesini talep ediyoruz” dedi.

MAFSAD’tan İşitme Engelli Öğrencilere Fotoğraf Eğitimi

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD, işitme engelli öğrencilere fotoğraf eğitimi verdi.

Battalgazi Meclisi, Kasım Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Başkan Güder: “Battalgazi’ye Huzur Evi Ve Gençlik Merkezi Yapılacak”

Büyükşehir Belediyesi Ekipleri Atık Lastikleri Topladı  

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri tarafından çevreye rastgele atılan atık lastikler toplanıyor.

127 Adet Gümrük Kaçağı Android Cep Telefonu Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince 5607 SKM suçu ile ilgili mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda;

Ar-Ge Merkezleri Bölgenin Yenilikçilik Kapasitesini Artıracak

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından Malatya ve Elazığ’da faaliyet gösteren Ar-ge ve Tasarım Merkezlerine ve Ar-ge Merkezi kurmayı planlayan firmalara yönelik beş günlük eğitim programı düzenlendi.

Ağbaba, 2022 Arslantepe Yılı Olsun

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 2022 yılının Arslantepe yılı olması için yapılan çalışmalara destek vereceklerini belirtti.Ağbaba, Malatya’nın gölet ve yol sorunlarını da aktararak çözüm istedi.

Vizyonunuz, Heyecanınız Ve Enerjiniz Bize Güç Veriyor

Başkan Çınar, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ve Yönetimini Ağırladı.

Malatya'dan Asayiş Haberleri

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Vatanseverler Derneğinden Kızılay Malatya Şubesine Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Kızılay Şube Başkanı Ramazan Soylu’yu ziyaret ettiler. Başkan Ayşe Alpaslan Birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Kadına Kalkan Eller Kırılsın

Başkan Mehmet Çınar, İlçemiz Yeşil ve Yaşanacak Bir Yurt Oldu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

Teoman Mutlu’dan Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

Mustafa Sarıgül’ün Kurduğu ve geçtiğimiz haftalarda da ilk kurultayını tamamlayan Türkiye Değişim Partisi’nde yapılan kurultay ile birlikte genel başkan yardımcılığı görevine getirilen Teoman Mutlu, Memleketi Malatya’daki ziyaretlerine devam ederken Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

Toplam 18562 haber.