Malatya'dan Asayiş Haberleri

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünce kentimizin huzur ve güvenliğinin devamlılığı ve sürdürülebilirliği kapsamında Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

03.11.2021 günü ilimiz merkezinde 3 farklı markette meydana gelen gasp olayı şüphelisi çıkartılmış olduğu adli mercilerce her üç dosyadan ayrı ayrı tutuklanmıştır.

Başharık Mahallesinde bir araçtan hırsızlık olayının şüphelileri yapılan çalışmalar neticesinde tespit edilerek çalmış olduğu para ile almış olduğu 1 adet cep telefonu, 1 adet kol saati, 1 adet çakmak ve 982 TL nakit para ile yakalanmış tahkikata başlanmıştır.

Mücelli Caddesinde bir depodan 4 adet duvar saati, 7 adet alüminyum vazo, 1 adet bardak vazo, 1 adet piknik tüpü ve 2 poşet malzemenin çalınması ile ilgili olarak güvenlik kamera görüntülerinden tespit edilen şüpheli şahıs tespit edilerek yakalanmış 05.11.2021 günü adli mercilere sevk edecektir.

Ayrıca ilimizin farklı yerlerinde şüphe üzerine durdurulan şahısların üzerinden 3 adet tabanca, çok sayıda fişek, bir adet kesici alet ve 22 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiştir.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN