Memleket Partisi Malatya İl Binası Resmi Açılışı Gerçekleştirildi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Malatya İl Binası açılışı temas ve ziyaretlerde bulunmak için geldiği Malatya'da vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Genel Başkan Muharrem İnce’yi havaalanında Malatya İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç, Yönetim Kurulu ve İlçe Teşkilatları karşıladı.

         Memleket Partisi Malatya İl Binası Resmi açılışını gerçekleştiren Genel Başkan Muharrem İnce açılış öncesi vatandaşlara yaptığı konuşmasında iktidar ve Muhalefeti eleştiri yağmuruna tuttu. Ülkeyi 19 yıldır perişan hale getiren bir iktidar, iktidarın yanında bir de bir gün tezkereye 'evet' diyor. Öbür gün 'hayır' diyen muhalefet var diyerek CHP ye de yüklendi. 

  Türkiye'nin halinin çok kötü olduğunu iddia eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ekonomi konusuna da değindi. " Bugünlerde görüşmeler yapıyorlar. İşçilerin, memurların zammı ne kadar olacak? Yüzde 3 mü olacak, yüzde 5 mi olacak? İşçiler, memurlar Emekliler adına görüşenlere sesleniyorum; sizde utanma sıkılma yok mu? TÜİK denilen palavracı bir kurum var. 

        Efendim Kaçmış enflasyon? Yüzde 19,8'miş. Yalana bak yalana.  Ülkede Yüzde 50 enflasyon var, bunu görmüyor musunuz? Sanayide Doğalşgaza gelen zam Yüzde 48, Açıklanan farklı Gelen zamlar farklı. 

          Türkiye'de çalışanların yarısının asgari ücretli olduğu bir yerde ülkede refahtan söz edilemez. Ülkeyi 19 yıldır perişan hale getiren bu iktidarın yanında bir de muhalefet var. Bir gün tezkereye 'evet' diyor. Öbür gün 'hayır' diyor. Bir gün tezkereye 'hayır' dediğinde, öbür gün Kandil'i bombalıyor. Kafası karışık bir muhalefet var. Bizim kafamız karışık değil, net. Terörün her türlüsünü kınıyoruz. İster PKK, ister IŞİD, ister FETÖ hepsi bizim için Terör Örgütleridir. 

         Memleket Partisi olarak herhangi bir konuda ilkeselliğin dışına çıkmıyoruz. Buradan bugün 3 puan alırız, 5 puan oy veririz gibi bir derdimiz yok. Memleket için doğrusu ne ise onu yapacağız. 

        Mecliste Partimizin Milletvekilleri neden 'evet' oyu verdik biliyor musunuz? Yunanistan Amerika ile bir olmuş, bizi batıdan sıkıştırıyor. Dedeağaç'ta, Larissa'da, Girit'te üsler kurmuşlar. Nükleer silahlarla Fransa ile bizi tehdit ediyorlar. Türkiye'yi bu şekilde sıkıştırmışlarken biz güneyimizi PKK'ya mı bırakacağız? Tabii ki bırakmayacağız ama ana muhalefetin kafasındaki bu karışıklık ne yazık ki memleketin önünde engel olarak duruyor.  

       Biz bu milletle barışık, kafası net olan, memleketi aydınlığa çıkarmak isteyenleriz. Allah'ın izniyle ilk seçimlerde birinci parti olacağız. Dolar 8,15 olacak dediğim zaman beni mahkemeye verdiler bugün doların fiyatı kaç 10 liraya dayanmış vaziyette. Biz geldiğimizde Dolar 5 Tl, İşsizlik, Yüzde 5, Enflasyon yüzde 5 olacak. Bunu bir yere not alın.” 

        Parti il binası açılışını Kurdele kesimiyle gerçekleştiren Genel Başkan Muharrem ince daha sonra parti il binası ziyaretinden sonra Malatya’da İnönü caddesinden başlayarak yaya olarak vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf ziyaretlerinde bulundu.
         Vatandaşların ve esnafların yoğun ilgisiyle karşılanan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaş ve esnafların talebini geri çevirmez iken gençlerin ise sık sık cep telefonlarıyla selfie yapmaları dikkatlerden kaçmadı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN