Teoman Mutlu'dan Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

Mustafa Sarıgül'ün Kurduğu ve geçtiğimiz haftalarda da ilk kurultayını tamamlayan Türkiye Değişim Partisi'nde yapılan kurultay ile birlikte genel başkan yardımcılığı görevine getirilen Teoman Mutlu, Memleketi Malatya'daki ziyaretlerine devam ederken Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Mustafa Sarıgül’ün Kurduğu ve geçtiğimiz haftalarda da ilk kurultayını tamamlayan Türkiye Değişim Partisi’nde yapılan kurultay ile birlikte genel başkan yardımcılığı görevine getirilen Teoman Mutlu, Memleketi Malatya’daki ziyaretlerine devam ederken Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Dış İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Teoman Mutlu, TDP Malatya İl Başkanı Ramazan Akbudak ve parti yönetimi ile birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret ederek parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Teoman Mutlu, Ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verdi. Mutlu, Bizler bugün Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ederek hem partimizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yönetim kurulu bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Malatyalı hemşerimiz ve iş adamı, hem spor adamı Teoman Mutlu, Başkanımıza Malatya İl Başkanı ve yine yönetim kurulunun ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Dağ, Hemşerimiz, Türkiye Değişim Partisi (TDP) Dış İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Teoman Mutlu, Ayrıca yeni siyasi bir hareket olan Türkiye Değişim Partisinin yapılan kongresinde genel başkan yardımcısı olarak görev alması nedeniyle de kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN