DEVA Partisi Hekimhan ve Kuluncak Başkanlarından Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

DEVA Partisi Hekimhan ve Kuluncak İlçe Başkanları Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesine Ziyarette bulundu. DEVA Partisi Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Bayram Çavuş, Yine DEVA Partisi Kuluncak İlçe Başkanı Hakkı Nacar, Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaret ederek parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

DEVA Partisi Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Bayram Çavuş, Bizler bugün Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaret ederek partimizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Başkan Çavuş, Hekimhan İlçemizde partimize olan güvenleri bizleri fazlasıyla memnun etmiştir ve bizlere güç vermiştir. Başkan Çavuş, Parti çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan Anadolu Basın Birliği ve yine Malatya’mızın güzi’de basınına çok teşekkür ediyorum dedi. Bizler bugün Anadolu Basın Birliğini ziyaret ederek hem partimizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Bizleri burada misafir eden Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ ve Başkan yardımcısı Hidayet Özpolat’a şahsım ve arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

DEVA Partisi Kuluncak İlçe Başkanı Hakkı Nacar, Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaret ederek parti çalışmaları hakkında bilgiler verdik ve bizleri misafir eden Başkan Sayın Zeki Dağ ve Başkan yardımcısı Hidayet Özpolat’a, tüm arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Nacar, Bizler DEVA Partisi Kuluncak İlçesi olarak parti çalışmalarımızı yaparak vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm noktasında yardımcı oluyoruz. İlçemizin sorunlarının olduğunu her ortamda dile getiriyoruz ve bizlere düşen bir şey olduğunda gereken çalışmalarımızı yapıyoruz. Bizler Kuluncak İlçemizde birlik ve beraberlik içindeyiz ve çalışıyoruz dedi. Bizler Kuluncak DEVA Partisi olarak ve yine Hekimhan İlçe başkanımız Hacı Bayram Çavuş’la birlikte Anadolu Basın Birliğini ziyaret ederek parti çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Başkan Nacar, Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ ve Başkan yardımcısı Hidayet Özpolat’a ve tüm ekibine teşekkür ediyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Ziyaretten dolayı DEVA Partisi Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Bayram Çavuş ve Kuluncak İlçe Başkanı Hakkı Nacar beye teşekkür etti.

Başkan Dağ, Bizler Ülkemiz için ne gerekiyorsa destek olmalıyız. Birliğimiz ve beraberliğimiz için hep birlikte çalışmalıyız. Yeter ki siyasilerimiz Ülkemiz ve Malatyamız için güzel işler yapsınlar bizlerde basın olarak yanlarında olalım dedi. Bizler Anadolu Basın Birliği olarak her zaman Ülkemiz ve Malatya’mız için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Yeter ki bizler hep birlik içinde olalım. Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Derneğimizi ziyaret eden DEVA Partisi Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Bayram Çavuş ve Kuluncak İlçe Başkanı Hakkı Nacar beye teşekkür ediyorum ve siyasi çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN