Başkan Mehmet Çınar, İlçemiz Yeşil ve Yaşanacak Bir Yurt Oldu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, TOKİ’den tamamı devir alanına eski Beydağı SSK Hastanesi alanına yeni bir modern Belediye Binası yapılmasının yanı sıra bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacak Yaşam Merkezi ve Millet Bahçesi yapılacağını açıkladı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Beraberinde Basın Yayın İlişkiler Müdürü Orhan Atak, Belediye Meclisi üyesi  Oktay Özevren,AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri; Refik Şekerci, Nazif Sürücü ile birlikte   Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Tüm Belediye birimlerini bir araya getirecek Belediye Binasını TOKİ’den tamamı alınan eski SSK Binası yerine yapıldığını belirterek “Yerin tamamını almadan önce Belediye Binası projesini hazırlamıştık ama Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’dan yerin tamamını alınca projeyi bir süre beklettik. Şimdi Belediye binası projesinin kaba inşaat olan birinci bölümünü yaptık, şimdi ikinci bölümünü ihale edeceğiz. Ayrıca Belediye binasının çevresinde bulunan çok değerli alanı da halkımızın yararlanacağı aktivitelerin yapılacağı bir Yaşam Merkezine dönüştürmek istiyoruz. Altı otopark olarak düşünüyoruz, üzerinde her türlü etkinliğin yapılabileceği sosyal donatılarında yer alacağı yeşil alanlı bir yaşam merkezi haline dönüştüreceğiz. TOKİ’de burada Millet bahçesi yapmak istiyor, bizde katkı vererek bu alanı en iyi şekilde halkımızın istifadesine sunacağız” Dedi.

Yeşilyurt Belediyesi olarak spor yatırımlarına devam edeceklerini ifade eden Başkan Çınar, Yeşilyurt Belediyespor 3. Ligde Yeşilyurt’u en iyi şekilde temsil ediyor. Büyük bir camii projemiz var ve yine bazı mahallerimizde yapılacak camii projelerimiz devam ediyor. Yakınca’da Bostanbaşında, Melekbaba’da spor yatırımlarımız devam ediyor. Kiltepe’de yeni bir tesisi yaptık. İhtiyaç duyulan her mahallede spor yatırımımız mutlaka olacak. Halı sahadan tutunda, her türlü sporun yapılabildiği merkezleri hizmete sokuyoruz. Göreve geldiğimizde vaat ettiğimiz 74 projeyi gerçekleştirmek için 304 milyon liralık yatırımı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Spor yatırımlarımız devam edecektir.

Başkan Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesinin geleceğe dönük dev yatırımlarından Beylerderesi Şehir Parkı, Yeni Belediye Hizmet Binası ve Millet Bahçesi, Emanet Çarşısı, Tarihi Yeşilyurt Konakları, 8 Adet Müze, Tarımsal Üretim ve ARGE Sahası, Spor Tesisleri, Semt Pazarları, Yöresel Ürünler Çarşısı, Güneş Enerji Santrali, Yeşil Gıda Market, Ambalaj Atığı Toplama Ayırma Tesisi, Kentsel Dönüşüm Projeleri, Millet Kıraathaneleri, Kültür ve Sanat Merkezleri, Sportif, Kültürel ve Sanatsal Etkinlikler, Yol Açma, Genişletme, Sıcak Asfalt ve Sathi Kaplama Çalışmaları, İmar Yollarının Açılması, Park Projeleri, Sosyal Tesisler ve Sokak Sağlamlaştırmaları Projelerini de başarıyla hayata geçirmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Mehmet Çınar Başkanımız seçidiği günden bugüne kadar çok ciddi projelere imza attı. Adeta Yeşilyurt'u  ayağa kaldırdı. Bizler Basın mensupları olarak Başkanımızın çalışmalarına yakından şahit oluyoruz. Başkanımız yaptıklarını sürekli medya ile hem haber yaparak hem istişare ederek paylaşıyor. Sürekli bizlerle birlikte oluyor. Ben şahsım ve yönetim kurulum adına Mehmet Çınar ve Başkanıma ve ekibine basın  , yayın ve medyaya bukadar önem verdiği için. Bzilerde Başkanımızın bu yaklaşımı karşısında elimizden gelen desteği esirgemiyoruz dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN