Vatanseverler Derneğinden Kızılay Malatya Şubesine Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Kızılay Şube Başkanı Ramazan Soylu'yu ziyaret ettiler. Başkan Ayşe Alpaslan Birlik ve beraberlik mesajları verdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Kızılay haftası nedeniyle bizler vatanseverler derneği yönetim kurulu olarak bugün Malatya Kızılay Şubesini ziyaret ettik. Başkan Ayşe Alpaslan,  Kızılay haftası nedeniyle, Malatya Kızılay Şube Başkanı Ramazan Soylu, Kadın kolları ve yine yönetim kurulu tarafında yaptıkları çalışmalarını yakinen takip ediyoruz ve destekliyoruz dedi. Türk Kızılay’ı hepimizindir ve Ülke olarak sahip çıkmalıyız. Bizler Ülke olarak birlik içinde olduğumuzda daha güçlü oluruz dedi.

Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Kızılay haftası nedeniyle, Bizler yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu beyi ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diliyoruz.  Başkan Alpaslan, Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Malatya Kızılay Şube Başkanımızın misafirperverliklerinden dolayı şahsım ve arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyor Kızılay haftasını da kutluyorum dedi.

Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Kızılay haftası nedeniyle bizlere ziyarete gelen Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim kurulu üyelerine şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ediyorum dedi.

Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Kızılay haftası nedeniyle Malatya merkez ve ilçelerimizde bulunan okullarımızı ziyaret ederek Kızılay haftası nedeniyle çalışmalar yapıyoruz ve öğrencilerimizi Kızılay’la ilgili bilgiler ve yaptığımız çalışmalarımızı anlatıyoruz dedi.  Başkan Soylu,  Malatya'da Genç Kızılay Kadın kolları tarafından Kızılay'ın gönüllülük ruhunu anlatmak için okullarda çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Kızılay Haftası nedeniyle birçok program yaptıklarını belirten Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, “ İlk yardım eğitim merkezi eğitmenlerimiz tarafından okullarımızda geleceğimizin teminatı olan çocuklara ve gençlerimize seminerler vererek 153 yıllık iyilik hareketini ve Kızılay gönüllük ruhunu anlatıyor geleceğin Kızılay gönüllüleriyle tanışıyoruz” dedi.

Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Kızılay haftası nedeniyle Şubemizi ziyaret eden Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Soylu, Vatanseverler derneğinin yaptıkları çalışmaları yakinen takip ediyoruz ve bu çalışmalarını da destekliyoruz. Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN