Yetimler Kervanı Haberleri

Yetimler Kervanı Haberleri

Yetimler Kervanı Kurban Bayramında Hayırseverleri Bekliyor

Malatya Yetimler Kervanı Derneği her zaman yetimlerimizin yanında olmuştur ve olmaya devam ediyor. Yetimlerimizi unutmamalıyız ve Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Hayırseverlerden destek bekliyor.

Başkan Çolakdan 23 Nisan Kutlama Mesajı

Yetimler Kervanı Dernek Başkanı İhsan Çolak, "Atalarımızdan 23 Nisan 1920'de bağımsız, temiz ve kutlu bir vatan teslim aldık.

Yetimler Kervanı Derneği’nden Aşure Etkinliği

​​​​​​​Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Muharrem ayı münasebetiyle yaklaşık 3000 Bin kişiye aşure dağıtıldı.

Milletvekili Aday Adayı Gören, Ziyaretlerine Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya milletvekili aday adayı İzzet Gören seçim gezileri kapsamında Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaretti. 

Yetimler Kervanı Kermesini Açtı

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, düzenlenen kermesten elde edilecek gelir, yetimlere aktarılacak.

Vali Ali Kaban ve Eşi Neriman Kaban Yetimler Kervanı Derneğine Ziyaret

Vali Ali Kaban ve eşi Neriman Kaban Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek, yetim ve öksüz çocuklarla bir araya geldi.

Vali Kaban, Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Ali Kaban, Malatya Gıda Tarım Hayvancılık Platformu, Yetimler Kervanı Derneği, Tarsim Bölge Müdürlüğü ve Karadenizliler Derneğini ziyaret etti.

Yetimler Kervanından Aşure Ve Yardım Etkinliği

Malatya’da Muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinlikleri devam ediyor.

Yetimler Kervanı Derneği’nden Kermesi

Malatya’da Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından açılan kermesten elde edilecek gelir, yetimler ve yoksul alilere aktarılacak.