Yetimler Kervanı Yardımlaşma Derneği 14. Yaşını Kutluyor

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, hayırsever vatandaşların yaptığı kurban bağışlarını başta yetim ve öksüz olmak üzere gerçek ihtiyaç sahiplerinin kapılarına kadar teslim ediyor. Birliğin beraberliğin olduğu Malatya Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Takdir toplamaya devam ediyor. Yetimin, Öksüzün, Garibanların derneği başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

Malatya’da sosyal sorumluluk projelerine başarılı bir şekilde imza atan Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her ay düzenli bir şekilde 500 aileye tek tek yardım ederek sorun ve sıkıntılarını dinleyen Dernek yönetimi, yetim çocukların yüzünü güldürüyor ve güldürmeye devam ediyor.  2008 yılında kurulan Yetimler Kervanı yardımlaşma ve dayanışma Derneği ilk günkü heyecanla azimle yetimlerin yanında olmaya devam ediyor. 2022 yılında 14ncü yaşında yetimlerin yanında olmaya devam ediyor.

Bakınız yetimlerimiz Dernek Başkanı İhsan Çolak’a Baba, Dede, abi, Amca diye sesleniyor. Peki, sizler yetim çocuklarımız için ne yaptınız ve neler yaptınız. Bu yetimlerimiz hepimizin çocuklarıdır, Geliniz hep birlikte yetimlerimize sahip çıkalım.

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı İhsan Çolak, Birlik ve beraberlik mesajları verirken, Bir yetim çocuğumuzu da sen sevindir, Bir yetim çocuğumuzun ailesi sizler olunuz. Hep birlikte yetimlerimize sahip çıkmalıyız ve bu yetimler hepimizin yetimleridir. Başkan İhsan Çolak, Bizler Yetimler Kervanı yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Olarak Malatya’da 500 aile her ay yardım yapıyoruz dedi.  Hayırsever iş insanları ve bağışçıların yardımları yerine en iyi şekilde yetimlerimize ulaştırıyor, Allah hepinizden razı olsun, Sizler yetimlerimizi sevindiriyorsunuz ve Allah’ta sizleri sevindirecektir.

Yetimler Kervanı Dernek Başkanı İhsan Çolak, Hayırsever iş adamlarımızın destekleriyle birlikte, Her ay düzenli bir şekilde 500 ailemize yardım yapıyoruz. Bunun yanında elbise ve ayakkabı gibi ihtiyaçlarını temin ediyoruz. Başkan Çolak, Kurban Bayramında durmadık ve yetimlerimizin yüzünü güldürdük ve evlerine kadar kurbanlarımızı götürdük, Allah hayırsever işadamlarımız ve yine iş insanlarımızdan razı olsun. Başkan Çolak, 14 Yıldan beri bizler her zaman sahalarda olduk ve nerde bir yetim çocuğumuz varsa sahip çıktık ve sahip çıkmaya devam ediyoruz dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN