Yetimler Kervanı Kurban Bayramında Hayırseverleri Bekliyor

Malatya Yetimler Kervanı Derneği her zaman yetimlerimizin yanında olmuştur ve olmaya devam ediyor. Yetimlerimizi unutmamalıyız ve Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Hayırseverlerden destek bekliyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Yetimler Kervanı Derneği her zaman yetimlerimizin yanında olmuştur ve olmaya devam ediyor. Yetimlerimizi unutmamalıyız ve Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Hayırseverlerden destek bekliyor. Yetimlerimiz açılacak hayır kapılarının açılmasını bekliyor ve Tabi ki bu yetimlerimize hepimizin sahip çıkmamız gerekiyor. Bu yetimler hepimizin yetimleridir ve emanetlerimizdir mutlaka sahip çıkmalıyız.

Malatya Yetimler Kervanı Dernek Başkanı İhsan Çolak, Yetimlerimizi Unutmamalıyız ve hep birlikte sahip çıkmalıyız dedi.

Malatya’nın en ciddi çalışan ve kuruluşundan beri çalışmalarıyla yetimleri, dul ve kimsesizlerin sesi olan Yetimler Kervanı Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Hayırseverlerden destek bekliyor.

Yetimler Kervanı gönüllere dokunmaya devam ediyor. Kurban Bayramı öncesi Hayırseverlerden yine destek isteyen Yetimler Kervanı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çolak” Yetimsiz Bayram Olmaz Değerli Dostlar” diyerek Kurban bayramında Hayırseverleri beklediklerini söyledi.

 Başkan Çolak açıklamasında” Kurban Bayramına sayılı günler kala Yetim’e bayram yaşatmak için seferber olmalıyız. Biz sizden gelecek Kurban bağışlarını ( Kurban, Kurban Payı, Kurban Derisi ) Yetim çocuklara ulaştırmak için bayram günleri dahil Yetimler Kervanında olacağız.

Aşağıda bulunan Bayram ihtiyaç listesini tamamlayabilmemiz için sizin olumlu dönüşlerinize ihtiyacımız var.

Kurban Bağışı

247 x 3 Kg. Tatlı

 247 x 2 Kg Bayram Şekeri

247 x 5 Lt İçecek

Hayırseverlerimizden bekliyoruz. “

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN