Milli Haberleri

Milli Haberleri

Vali Yazıcı, Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışma Finali Ödül Törenine Katıldı

Vali Ersin Yazıcı; İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, Kernek Karagözlüler Cami’nde düzenlenen Genç Hatipler Hutbe Okuma Yarışması Bölge Finali Ödül Törenine katıldı.

MHP Heyetinden Başkan Taşkın’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, Kamu-Sen ve TÜRKAV temsilcileri ve yönetimleri Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Hanife Yazıcı, Endemik Bitki Türü Dikim Etkinliğine Katıldı

Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, Şehit Murat Doğru İlköğretim okulu ilkokul öğrencileri ile birlikte Milli Parklar İl Müdürlüğü tarafından Beydağı Tabiat Parkı Kampüsünde düzenlenen endemik bitki türü dikim etkinliğine katıldı.

Fendoğlu, Bu Sadece Bir Yerel Seçim Değildir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “Bu sadece bir yerel seçim değildir. 14 Mayıs ve 28 Mayıs’taki Cumhur İttifakının zaferinin intikamını 31 Mart’ta fitne ve etik dışı hareketlerle almaya çalışıyorlar.

Fendoğlu’ndan sert tepki, “Kazanacağız, ama yanlış yapanları unutmayacağız”

Cumhur ittifakının Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, iftar yemeğinde Hekimhanlı hemşerileri ile bir araya geldi. İftara katılan Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, tüm teşkilatın sahada çalıştığını belirterek, “Tabaroğulları ile Hekimhan’ın makus talihi değişecektir” dedi.

Fendoğlu, Malatya-Arapgir ve Kuluncak -Darende Karayolu’nun yatırım programına alınmasını istedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya-Arapgir ve Kuluncak-Darende Karayollarının yatırım programına alınmasını talep etti.

MHP Teşkilatı Başkan Güder'in Yatırımlarını Gezdi

        Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Yönetimi Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in hayata geçirdiği yatırımları gezdi.

Cumhuriyetin 100. Yılına Büyükşehir'den Resim Çalıştayı

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Resim Çalıştayı devam ediyor. 

Başkan Gürkan'dan MHP İl Başkanı Gök'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, geçtiğimiz günlerde güven tazeleyerek Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı’na yeniden seçilen Gökhan Gök’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Nusret Öncü, Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Türkiye boks camiasının önde gelen simalarından ve Malatya'nın tanınmış isimlerinden olan eski milli boksör Nusret Öncü memleketi Pütürge için aday olduğunu açıkladı. 

Milli Eğitim Müdürlüğünden Okul Kantinlerine Sıkı Denetim

Malatya il Milli Eğitim Müdürlüğü il Genelinde Okul Kantinlerini ve Yemekhaneleri öğrenciler mağdur olmaması için denetliyor.

Gürkan, Memleketinizin İnsanları Sizlerle Gurur Duyuyor

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ beraberinde A Milli Voleybol Takımı oyuncularından MelisaTeressaVargasAbreuile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. 

Başkan Gürkan'dan Eski Bakan Özer'e Fahri Hemşerilik Beratı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milli Eğitim Eski Bakanı Mahmut Özer'e fahri hemşerilik beratını takdim etti

Battalgazi Belediyesi'nden İpek Yolu Gençlik Merkezi'ne Teknolojik Gezi

Battalgazi Belediyesi ve Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) tarafından düzenlenen programla 50 genç Elazığ’da bulunan İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’ni gezerek, atölyelerde yapılan çalışmaları inceleyecek.

Bakan Özer Milli Eğitim Müdürleri İle İftarda Bir Araya Geldi

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 81 ilin millî eğitim müdürüyle Ankara'da iftar programında bir araya geldi.