Keskin'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayınladığı mesajında “Milletimiz; tarih boyunca her çeşit haini, düşmanı, işbirlikçiyi gördü, ancak FETÖ ve kırıntılarından daha alçak olanı bu topraklar ne gördü, nede yaşadı.” diyerek devletim tüm birimlerinin bugünde FETÖ gibi organizasyon içinde olanlara göz açtırmaması gerektiğini ifade etti.

Keskin’in 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı şu şekilde: 
 "15 Temmuz, Türk milletinin hürriyet ve istiklal düşüncesinin ölümsüz bir abidesi ve destanıdır. 15 Temmuz milletimizin tanka, tüfeğe ve uçağa göğsünü siper ederek dünyaya meydan okudu tarihi bir dönüm noktasıdır. Bu destanda göstermiştir ki, milletimize kimse diz çöktüremez, boyun eğdiremez, teslim alamaz. Milletimiz; bugün ve yarında aynı durum ile karşı karşıya kalsa, hiç düşünmeden ölümüne meydanlara inerek ülkesine, bayrağına, ezanına, demokrasisine sahip çıkacaktır. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve devletimizin tüm birimlerinden talebimiz ve çağrımızdır; dini ve dini değerleri her alanda istismar ederek FETÖ gibi organizasyon içinde olanlara müsaade etmeyiniz, göz açtırmayınız. Çünkü Anadolu ve milletimiz; tarih boyunca her çeşit haini, düşmanı, işbirlikçiyi gördü, ancak FETÖ ve kırıntılarından daha alçak olanı bu topraklar ne gördü, nede yaşadı.

Şu gerçeği de mutlulukla ifade ediyorum; esnaf ve sanatkar camiası için; FETÖ mücadelesi, 17-25 Aralık’tan önce başlamıştır. Malatya’da hiçbir esnaf kuruluşu yöneticisinin FETÖ ile bağlantısı çıkmamıştır. FETÖ ve kırıntıları Malatya’da esnaf odalarına dün giremedi, yarında giremeyecektir. Çünkü esnaf ve sanatkarımızın durduğu nokta devletin ve milletin olduğu yerdir.

Milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nü tebrik ediyor, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor,  gazilerimizi minnetle anıyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN