Kızılay Haberleri

Kızılay Haberleri

Vali Ersin Yazıcı Türkiye Kızılay Derneği Malatya İl Başkanlığı Tarafından Düzenlenen Geleneksel İftar Programına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, I. Kaynarca Konteyner Kentte, Türkiye Kızılay Derneği Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Türkiye Tek Yürek Bağış Kampanyasına Büyük İlgi

Tüm televizyon kanallarını bir araya getiren 'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyasında ünlü isimler AFAD ve Kızılay'a yardım topladı. Gecenin sonunda toplanan bağış miktarı açıklandı. Peki, 'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyasında ne kadar bağış toplandı? İşte toplanan bağış miktarı ve bağış yapanlar...

Battalgazi Belediyesi 3 Bin 125 Çocuğun Yüzünü Güldürdü

Sosyal belediyecilik faaliyetlerini etkin bir şekilde sürdüren Battalgazi Belediyesi ve Türk Kızılayı’nın birlikte yürüttüğü çalışmalar kapsamında, ilçedeki kırsal mahallelerde eğitim ve öğrenim gören öğrencilere bot, mont ve kırtasiye yardımı devam ediyor.

Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ve Yönetimi Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Gürkan, “Dünyanın En Büyük Prefabrik Yapı Üssü Malatya İçin Önemli Bir Kazanımdır”

Özel Çocuklarımızın Başarılarından Gurur Duyuyoruz

Başkan Çınar, Şehit Yarbay Songül Yakut Kızılay Özel Eğitim Anaokulunu Ziyaret Etti.

Kızılay’dan Öğrencilere Kıyafet Yardımı

Malatya Kızılay İl Başkanlığından tarafından İlköğretim Öğrencilerine Kışlık Kıyafet Desteği.

29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası İlimizde Dolu Dolu Kutlanıyor

29-Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası ilimizde dolu dolu kutlanıyor. Kızılay Malatya İl Başkanlığı tarafından Kızlay Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Başkan Samanlı’dan Kızılay Haftası Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Kızılay Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Kızılay’ın Gönüllü Üyelerine Başkan Güder’den Gezi Turu Jesti

Türk Kızılay’ının gönüllü kadın üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla yaptığı jest ile Medeniyetin Kalbi Battalgazi’deki tarihi mekanları gezdi. Battalgazi’ye hayranlıklarını gizlemeyen gönüllü üyeler, Başkan Güder’e teşekkürlerini iletti.

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kınık’dan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ı ve heyetini kabul ederek bir süre görüştü. Başkan Gürkan, Vagon Onarım Fabrikasını Kızılay Üretim Merkezi haline getirilmesindeki emeklerinden dolayı Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’a teşekkür etti. 

Kızılay Ekipleri Evi Yanan Aileyi Yalnız Bırakmadı

Geçtiğimiz günlerde Malatya Yeşilyurt İlçesi Salkonak Mahallesinde evleri yanan aileyi Türk Kızılayı Yeşilyurt Şubesi ekipleri yalnız bırakmadı. Aileye giyim ve gıda yardımında bulunan Kızılay ekiplerine aile üyeleri teşekkür etti.

10 Eylül Dünya İlk Yardım Günü

10 Eylül Dünya İlk Yardım Günü Kapsamında Kızılay Malatya İl Şube Başkanlığı tarafından Çınar Park meydanında ev hanımlarına yönelik İlk Yardım Semineri düzenlendi.

Turgut Özal Bulvarındaki Çalışmalar Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt maliyetlerinin düşürülmesi amacıyla ilk olarak Kızılay Üretim Merkezi içerisindeki bağlantı yollarında uygulanan ve akabinde Erenli Mahallesi Turgut Özal Bulvarında da uygulanan silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışmaları tamamlandı.

Malatya Kızılay Şubesinden Anadolu Basın Birliği Derneğine Ziyaret

Malatya Kızılay Şube Başkanı Osman Korkut, Başkan Yardımcısı Şükrü Özmarasal, Yönetim Kurulu Üyeleri Gülhan İnce, Necmettin Zaif, Mehmet Karanfil ile birlikte Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Ettiler.

Kızılay Üretim Merkezinde Sıkıştırılmış Beton Yol Uygulaması Gerçekleştirildi

Kızılay Üretim fabrikasının bulunduğu alanda yer alan yollarda silindirle sıkıştırılmış beton kullanılarak hizmete sunuldu.

Kızılay Malatya Şube Başkanlığı’na Osman Korkut Getirildi

Yaklaşık 3 ay önce Kızılay Malatya Şube Başkanlığı’nda yapılan Olağan Genel Kurulda mevcut başkan Ramazan Soylu’nun görev süresi dolması nedeniyle, başkanlık görevine Dr. Harun KURT seçilmişti.

Büyük Birlik Partisi, Kızılay Malatya Şubesiyle Kan Bağışı Etkinliği

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Teşkilatı Olarak Kan Bağışının Önemi Konusunda Bir Farkındalık Yaratmak ve Saygıdeğer Hemşerilerimizde Bu Konu İle İlgili Sosyal Sorumluluk Bilincini Oluşturabilmek Adına Kızılay Malatya Şubesi Koordinasyonunda Bir Kan Bağışı Etkinliği Düzenledik.

MASKİ Personelleri Kan Bağışında Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü personelleri belirli aralıklarla kan vermeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü hizmet binasında Türk Kızılayı Malatya Şubesi tarafından kurulan stantlarda MASKİ çalışanları kan bağışında bulundu.