Malatya Kızılay Şubesinden Anadolu Basın Birliği Derneğine Ziyaret

Malatya Kızılay Şube Başkanı Osman Korkut, Başkan Yardımcısı Şükrü Özmarasal, Yönetim Kurulu Üyeleri Gülhan İnce, Necmettin Zaif, Mehmet Karanfil ile birlikte Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Kızılay Şube Başkanı Osman Korkut, Başkan Yardımcısı Şükrü Özmarasal, Yönetim Kurulu Üyeleri Gülhan İnce, Necmettin Zaif, Mehmet Karanfil ile birlikte Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Ettiler. Malatya Kızılay Başkanı Osman Korkut, Basın bizim için çok önemlidir ve her zaman kapımız basın mensubu kardeşlerimize açıktır dedi.

Malatya Kızılay Şube Başkanı Osman Korkut, bizler bu gün Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdik.  Başkan Osman Korkut, Bildiğiniz gibi bizler yeni yönetim kurulu olarak Malatya’mızın kıymetli basın camialarını ve yine basınımızı ziyaret ediyoruz. Bugün Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaret ederek, çalışmalarımız ve yine projelerimiz hakkında bilgiler verdik dedi.

Başkan Osman Korkut, Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Kızılay Şube Başkanı Osman Korkut ve Yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Başkan Zeki Dağ, Kızılay Ülkemiz ve yine Malatya’mız için çok önemlidir. Başkan Dağ, Bizler Anadolu Basın Birliği Derneği olarak her zaman Kızılay’ımızın yanındayız ve yanında olacağız dedi.

Başkan Zeki Dağ, Ülkemizin geleceği için her zaman birlik içinde olmalıyız. Başkan Dağ, Dünyada benzeri olmayan Kızılay’ımız dünyanın her yerinde ve yine Ülkemizin her yerinde görev yapmaktadır. Bizler hep birlikte Kızılay’ımızın yanında olmalıyız. Bizler Ülke olarak her zaman zor günlerde hep birlik içinde oluyoruz ve buda bizleri sevindiriyor. Bizler Kızılay’ımıza destek olduğumuzda, Kızılay’ımız daha güçlü olacaktır.

Başkan Dağ, Derneğimizi ziyaret eden, Malatya Kızılay Şube Başkanı Osman Korkut, Yönetim kurulu üyelerine şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Dağ, Bizler Ülke olarak ne kadar güçlü olursak Kızılay’ımızda güçlü olur dedi. Ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Dağ, Bizler her zaman birlik içinde olduk bundan sonrada birlik içinde olacağız, Allah birliğimizi bozmasın dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN