Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Başkanlığından Başkan Akın'a Ziyaret

(BBP) Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Tarım Platformu Ve Birlik Başkanı İhsan Akın'ı Ziyaret Ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

(BBP) Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Tarım Platformu Ve Birlik Başkanı İhsan Akın’ı Ziyaret Ettiler. Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, İhsan Başkanımızın Çalışmalarını Yakinen Takip Ediyoruz Ve Takdir Ediyoruz Dedi.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan Akın’ı makamında ziyaret ederek parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Aysun Avcu, Bizler Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Malatya İlimizde bulunan STK’larımızı ziyaret ediyoruz. STK’larımız bizim için çok önemlidir dedi. Başkan Avcu, Bizler yönetim olarak parti çalışmalarımızı yaparak, Bugünde burada İhsan Akın Başkanımıza ziyarete bulunduk.

Başkan Avcu, Bizler Tarım hayvancılıkla ilgili yapılması gereken çalışmalar ve projeler ile ilgili birçok konuda istişarelerde bulunduk. Başkan Akın’ın önemli projeler yaptıklarını ve hala devam eden projelerinin olduğunu biliyoruz. Bizlerde Büyük Birlik Partisi olarak İhsan Akın Başkanımızın projelerini ve yine çalışmalarını destekliyoruz. Başkan Aysun Avcu, Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Tarım Platformu Ve Birlik Başkanı İhsan Akın Başkanımıza şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi.

Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan Akın, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte birliğimizi ziyaret etmişlerdir ve bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan İhsan Akın, Siyasi partilerimize her zaman kapımız açıktır ve açık olacaktır, Ülkemizin geleceği için hep birlik içinde olmalıyız dedi.

Başkan Akın, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kollarının çalışmalarına başarılar diledi. Başkan Akın, Birliğin projeleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Malatya Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan Akın, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu ve Yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, parti çalışmalarında başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN