10 Eylül Dünya İlk Yardım Günü

10 Eylül Dünya İlk Yardım Günü Kapsamında Kızılay Malatya İl Şube Başkanlığı tarafından Çınar Park meydanında ev hanımlarına yönelik İlk Yardım Semineri düzenlendi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

 Türk Kızılay Malatya İl Şube  Başkanlığı tarafından 10 Eylül Dünya İlk Yardım Günü kapsamında ilk yardım semineri düzenlendi. Etkinlikler kapsamında Battalgazi Çınar Park Meydanın da Ev Hanımlarına yönelik ev kazalarında yapılacak il yardım müdahaleleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Çınar Parkta düzenlenen etkinliğe Eski Şube Başkanları Dr. Ali Yalçın, Ramazan Soylu, Başkan Yardımcısı Şükrü Özmarasalı ve  Toplu Merkezi Müdürü Ümit Karaoğlan katılım gösterdi.

Kızılay İl Başkanı Osman Korkut “Hayatımızın her alanında karşılaşacağımız kazalarda bilinçli olmak her anlamda doğru müdahalede bulunmak hayat kurtarır. Kızılay ailesi olarak bizler bu konuda gönüllü eğitmenlerimizin desteği ile gerek sertifikalı gerekse seminerlerle İlk Yardım Eğitimlerimizi çoğaltarak devam ediyoruz.2022 yılı içerisinde 255  sertifikalı ve 150 kişiye ise seminer eğitimi vererek eğitimlerimize devam ediyoruz. Bu günde burada ev hanımlarımıza yönelik günün anlamına özel ev kazalarında ilk yardım konusunda bilgilendirme semineri yapıyoruz. Katılımcılarımıza ve Eğitmen Arkadaşlarımıza teşekkür ederim. “ dedi.

Kızılay İl Başkanlığı tarafından Düzenlenen seminere katılım gösteren ev hanımlarına ve çocuklara çeşitli hediyelere sunularak katılımcılara İlk yardım El kitapçığı takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN