Hekimhan Haberleri

Hekimhan Haberleri

Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Ata'nın Huzurunda

Ankara'nın önemli aktif Sivil toplum kuruluşlarından Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Vahap Uzunoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Anıtkabir'de Ata'nın huzuruna çıktılar.

Fendoğlu’ndan sert tepki, “Kazanacağız, ama yanlış yapanları unutmayacağız”

Cumhur ittifakının Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, iftar yemeğinde Hekimhanlı hemşerileri ile bir araya geldi. İftara katılan Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, tüm teşkilatın sahada çalıştığını belirterek, “Tabaroğulları ile Hekimhan’ın makus talihi değişecektir” dedi.

Hekimhan’da Yerel Seçimlerde Bir İlk..

Malatya Hekimhan’da Yerel Seçimlerde Bir İlk. Kadın Belediye Başkan Aday Adayı Var. Türk Halk Sanatçısı Şehriban Kırıcı (CHP) Cumhuriyet Halk Partisi’nden Aday Adayı.

Başkan Turan Karadağ, ( 2024 ) Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, Heyecan ve onurla girdiğimiz Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında ,yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyor ,sağlık başarı ve esenlikler diliyorum .

Mert, Altyapıda Hizmet Seferberliği Başlattık

           Hekimhan İlçesi Güzelyurt Mahallesi’nde devam eden İçme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarını inceleyen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Malatya’nın her karış toprağına hizmet götürmek için 7/24 sahadayız.

Gürkan, 2023 Yılında Yapılacak Yatırımlarımızın Finansmanları Hazır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Hekimhan İlçesi mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Vali Hulusi Şahin Hekimhan İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Şahin, yatırımlar hakkında bilgi almak ve incelemelerde bulunmak üzere Hekimhan ilçesini ziyaret etti.

Başkan Gürkan, Hekimhan İlçesinde Mahalle Ziyaretlerinde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Hekimhan İlçesi Ballıkaya ve Başkavak Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.