Hekimhan'ın Meşhur Linda Domatesleri Esenlik Süpermarketlerde

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

       Malatyalılara tarladan sofraya doğal, Organik ve yerli ürünleri Malatyalıların sofralarında buluşmasını sağlayan Esenlik Süper Marketlerde Hekimhan’ın meşhur Linda Domateslerini de manav reyonlarında bulmak mümkün.

        Türk mutfağının olmazsa olmazı olan domates, pişmiş ve çiğ olarak kullanılmak üzere kahvaltıların, salataların ve yemeklerin vazgeçilmezi bir sebze olurken, özellikle etli ve aroması bakımından Linda domatesler vatandaşlar tarafından tercih edilmeye devam ediliyor.

              A ve C vitaminleri başta olmak üzere içerisinde pek çok vitamin ve mineral bulundurmakta olan domates etli ve sulu bir yapıya sahip Linda Domatesler Hekimhan’ın ilaç girmemiş topraklarında serin ve bol oksijenli havasında Yaz güneşinin  ışınlarıyla yetişen Linda Domatesler uzman ekipler tarafından özenle toplanarak Esenlik Süpermarketlerin Manav reyonlarında Malatyalıların beğenisine sunuluyor. 

        Hekimhan Linda domates tarlalardan sofralarınıza uzanan yolculuğunda Sebze ve Meyve ürünleri tarladaki tazeliği ve besin değerleri ile sofranıza ulaştıran Esenlik Süpermarketler bu vesileyle de yerel üreticilere önemli katkı sunarak ürünlerini değerlendirmesi ve aile ekonomilerine katkı sunması takdir alıyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN