Hekimhan'da Yerel Seçimlerde Bir İlk..

Malatya Hekimhan'da Yerel Seçimlerde Bir İlk. Kadın Belediye Başkan Aday Adayı Var. Türk Halk Sanatçısı Şehriban Kırıcı (CHP) Cumhuriyet Halk Partisi'nden Aday Adayı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Hekimhan’da Yerel Seçimlerde Bir İlk. Kadın Belediye Başkan Aday Adayı Var. Türk Halk Sanatçısı Şehriban Kırıcı (CHP) Cumhuriyet Halk Partisi’nden Aday Adayı.

Hekimhan İlçesine İlk Kadın Belediye Başkan Adayı olan Şehriban Kırıcı, Hekimhan seçmenlerinden yoğun ilgi görüyor. (CHP) Cumhuriyet Halk Partisi Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Şehriban Kırıcı,  Seçim çalışmalarına ara vermeden Hekimhan merkez ve yine Hekimhan’a bağlı olan mahallelerde seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. (CHP) Cumhuriyet Halk Partisi Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Şehriban Kırıcı,  Bir ilki başardı. Hekimhan tarihinde bir ilki başardı ve İlk defa bir Kadın Hekimhan Belediye başkan aday adayı oldu.

(CHP) Cumhuriyet Halk Partisi Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Şehriban Kırıcı, Seçim çalışması sürecinde Mahallelerde vatandaşları ziyaret ederek kendilerini tanıttı.  Hekimhan İlçesi İlk Kadın Belediye Başkan aday adayı Şehriban Kırıcı, Taşoluk ve Karapınar mahallelerini ziyaret etti.  Başkan Aday Adayı Şehriban Kırıcı, Mahalle gezilerinde Hekimhan’ın ve yine Hekimhan’a bağlı olan tüm Mahallelerimizin sorunlarını gördük. Allah nasip ederse göreve geldiğimizde de sırasıyla yerine getireceğiz dedi.

Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Şehriban Kırıcı, Gittiği her Mahallede kendilerine sevgi gösterdiklerini dile getirdi. Her gittiği yerde projelerini anlatan Kırıcı, Seçmenin takdirini kazanmaya devam ediyor. Türk Halk Müziği Sanatçısı Şehriban Kırıcı, Ben Hekimhan İlçemizin sorunlarını iyi bilenlerden ve yine Tüm Mahallerimizde eksik olan hizmetleri görüyorum. Hekimhan İlçemize hizmet etmek için bu yola çıktım. dedi. Başkan Aday Adayı Şehriban Kırıcı, Allah yolumuzu açık etsin, Her şey Hekimhan İlçemiz için.

 (CHP) Cumhuriyet Halk Partisi Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Şehriban Kırıcı, Hekimhan İlçemiz için yapacağımız projeler başta hayvancılık konusunda olmak üzere büyük projelerinin olduğunu dile getirirken projelerini şu şekilde anlattı.

-Hayvancılık Yayla Projeleri
-Kırsal Mahallelerdeki Yol, Alt Yapı, İçme Suyu Gibi Projeler
-Yaşlı ve İhtiyaç sahibi Alilere Mobil İstasyon Kurarak Yerinde Bakım Yapacağız
-Alıç Sirke Fabrikasını Büyüterek Pazarını Genişletmek
-Gençlere ve Kadınlara Yönelik Kurs Merkezleri Kurduracağız
-Çok Amaçlı Lise ve Fen Lisesi Yapılabilmesi İçin Tüm Maddi ve Manevi İmkânlarımızı Kullanacağız
-Kırsal Mahallelerdeki Hizmetlerin Daha Hızlı ve Verimli Olabilmesi için Bazı Bölgelerde Birim Oluşturacağız
-Engeli Vatandaşlar İçin Rehabilitasyon Merkezi Açacağız
-Başı Boş Hayvanlarımıza Barınak Yapılarak Islah edilmesi İçin Projemiz var
-İhtiyaçlara Göre Kreşler Kuracağız
-Kooperatif Kurup Hekimhan’da Çiftçiye Yerinde Üretim için Her Türlü Desteği Vereceğiz. Üretilen Tüm Ürünlere Pazar Sağlayacağız
-Hekimhan Merkeze Çok İşlevli AVM Projesi
-Sinema ve Tiyatro Salonları Yapıp Gençlerimize Her Türlü Desteği Sağlayacağız
-Hekimhan İlçemizde Fabrika Açıp Gençlerimize İş İmkânları Sağlamak, İşsizliğin Önüne Geçmek
-Gençlerin ve Kadınların Oturabilecekleri Cafeler Açacağız
-Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Kültür Bakanlığı İle İstişare Ederek Taşhan ve Çevresini Açacağım. Taşhandaki işyerlerin tarihi dokusuna göre işletmesini sağlayacağız
-Hekimhan Kentsel Dönüşümü Sağlayarak Kent Dokusuna Göre Projeler Geliştireceğiz Eski Sanayi Arazisi Üzerine Çok Amaçlı İşyeri Kurup Alt Katına Kapalı Otopark Yapacağız

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN