Murat Çiğdem, Bizler Hekimhan İlçemiz İçin Hep Birlikte Çalışacağız

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Murat Çiğdem, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini Ziyaret Etti. Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Murat Çiğdem, Bizler bugün Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesi Başkanı ve Hekimhan’lı hemşehrim Sayın Zeki Dağ Başkanımızı ziyaret ederek seçim çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. dedi. 

CHP Hekimhan İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı Murat Çiğdem, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesi ziyaretinde, Hekimhan İlçesine yapacakları hizmetleri ve yine projelerini anlattı. Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Murat Çiğdem, Bizler Hekimhan İlçemizin ve yine Mahallelerimizin sorunlarını yakinen biliyoruz. Allah nasip ederse göreve geldiğimizde Hekimhan İlçemizi daha güzel yerlere getireceğiz dedi.

Başkan Aday Adayı Murat Çiğdem, Bizler şuanda seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Tüm Hekimhanı en başta merkez olmak üzere mahallelerimizdeki vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Hekimhan’lı hemşerilerimizin yanımızda olduklarını görüyoruz. Yeter ki bizler hep birlik içinde olalım yapılmayacak bir başarı yoktur. Bu birlik ve beraberlikte bizde ve bizlerde vardır.

Hekimhan’ın sorunlarına duyarlı, çözüm odaklı ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hizmet etmeyi amaçlıyorum. Hekimhan’ı daha yaşanabilir, daha modern, daha demokratik ve daha sosyal bir ilçe yapmak için çalışacağım. Hekimhan halkının desteğiyle, Hekimhan’ı hak ettiği yere taşımak için var gücümle mücadele edeceğim” dedi. Bizler bu yola çıkarken ben demedik bizler dedikde bu yola çıktık.

Çiğdem, “Hekimhan’ın her noktası değişim istiyor. Sosyal ve gelişimci belediyecilik anlayışı ile başarılı bir şekilde Hekimhan’ı yöneteceğiz. Modern çevre tasarımı ve yaşam alanları ile Hekimhan’ı başından sona değiştireceğimize inanıyorum. Aday olduğum takdirde tüm Hekimhan’ı ayrıştırmadan herkese eşit hizmet götürerek vatandaşların gönlünde taht kuracağım” ifadelerini kullandı.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkan Zeki Dağ, Derneğimizi ziyaret eden Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Murat Çiğdem Kardeşime çıktığı bu yolda kendilerine başarılar diliyorum dedi. Başkan Zeki Dağ, Hekimhan İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı Murat Çiğdem, Genç ve dinamik birisidir. Başkan olduğunda inanıyorum ki çok başarılı olacaktır.

Başkan Dağ, Murat Çiğdem Kardeşimizi yakinen tanıyanlardanım. Kendi iş dalında çok başarılı olmuştur ve olmaya devam ediyor. Murat Çiğdem Kardeşimiz Hekimhan İlçemize Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklarken Hekimhan’lı hemşerilerimizden büyük destek almıştır. Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Hekimhan İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı Olan Murat kardeşimize ve yine tüm ekibine seçim çalışmalarında kendilerine başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN