Yalçın Arıcak'tan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi (BBP)  Doğanşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yalçın Arıcak, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini Ziyaret Etti. BBP Doğanşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yalçın Arıcak, Birlik ve beraberlik mesajları verdi. Arıcak, Doğanşehir İlçemizi hep birlikte yöneteceğiz dedi. Doğanşehir’imizin daha güzel yerlere gelmesi için gece gündüz demeden çalışacağız.

Doğanşehir İlçesi Büyük Birlik Partisinde Aday Adaylığını Açıklayan Yalçın Arıcak, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini ziyaret ederek şöyle dedi.
Bismillahirrahmanirrahim diyerek çalışmalarımıza başladık dedi.  Arıcak,  Şu açıklamalarda bulunurken,  Bizler bu yola çıkarken ben demedik biz dedik ve ekibimizle birlikte yola çıktık. Allah nasip ederse bizler ekibimizle birlikte göreve geldiğimizde Doğanşehir’imize hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışacağız ve Doğanşehir İlçemizi daha güzel yerlere getireceğiz dedi.

6 Şubatta yaşanan depremlerle Malatya’mız ve yine Doğanşehirimizde büyük bir yıkım ve hasar görmüştür.  Allah bir daha bu tür depremler ve afetler göstermesin inşallah. 6 Şubatta yaşadığımız depremde Doğanşehir İlçemiz en çok zarar gören İlçelerden biridir. Allah nasip ederse göreve geldiğimizde Doğanşehir’imizi daha güzel yerlere getirmek için çalışacağız.

Yalçın Arıcak, Bizler Doğanşehir İlçemiz için ne gerekiyorsa elbirliğiyle yapacağız. Yeter ki bizler birlik içinde olalım, aşılmayacak hiçbir şey yoktur. Bugünden itibaren ve depremde nasıl dağ taş, Kar yağmur demedik hep sahalarda olduysak bugünde sahalarda olacağız ve çalışacağız dedi. Doğanşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yalçın Arıcak, Bizler bugün burada Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanımız Sayın Zeki Dağ'a misafir olduk. Bizleri bugün misafir eden Sayın Zeki Dağ Başkanımıza ve tüm ekibine sonsuz teşekkürler ediyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Derneğimizi ziyarete gelen, Büyük Birlik Partisi (BBP)  Doğanşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yalçın Arıcak kardeşimize teşekkür ediyoruz ve seçim çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi.

Başkan Zeki Dağ, Doğanşehir İlçemize Belediye Başkan Aday Adayı olan Yalçın Arıcak Kardeşimiz çok başarılı bir kardeşimizdir. 6 Şubatta yaşanan depremlerde her gün Doğanşehir İlçemizdeki vatandaşlarımızın yanında olmuştur. Deprem süreci kendi hemşehrilerini hiçbir zaman yolda bırakmadı ve hep yanlarında olup ihtiyaçları konusunda destek oldu. Başkan Dağ, Bizlerde kendilerine seçim çalışmalarında başarılar diliyorum ve yolunuz açık olsun...

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN