Arap Haberleri

Arap Haberleri

Sami Er Arapgir'deydi

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, seçim gezileri kapsamında Arapgir ilçesini ziyaret etti. Burada esnaflar ve bazı mahalleleri dolaşan Sami Er’e hemşerilerinden tam destek geldi.

Fendoğlu, Malatya-Arapgir ve Kuluncak -Darende Karayolu’nun yatırım programına alınmasını istedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya-Arapgir ve Kuluncak-Darende Karayollarının yatırım programına alınmasını talep etti.

Arapgir Belediyesinden Taşeron İşçilerin Ücretlerine Ve Sosyal Haklarına Zam Yapıldı

Arapgir Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası Malatya Şubesi arasında yapılan Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri sonucunda işçilerin maaşlarına ve diğer sosyal haklarına yüzde altmış artış yapıldı.

Arapgir’de Muhtarlar Günü Kutlandı

Arapgir'de Muhtarlar Günü Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı.

Balık Karapınar’da Yenilir

Pütürge Karapınar Oteli ve Dinleme Tesisleri Bam Başkadır.

Vali Şahin, 25. Arapgir Bağbozumu ve 1. Mor Reyhan Hasat Şenliklerine Katıldı

Arapgir Kaymakamlığı ve Arapgir Belediye Başkanlığı organizesinde “25. Arapgir Bağbozumu ve Mor Reyhan Hasat Şenlikleri” açılış programı ile “Aşık Beyazı ve Köhnü Üzümü Teşvik Yarışması” programı düzenlendi.

Artistik Bilardo’nun  2 Etap Şampiyonu Hacı Arap Yaman

Türkiye Bilardo Federasyon’un faaliyet programında yer alan Türkiye Artistik Bilardo Şampiyonası 12/13/14/15 .05.2022 tarihleri arasında İzmir Atatürk Bilardo tesislerinde yapıldı.

Keskin, Yapılamaz Denilen Yollar Yapılmış

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya- Arapgir Karayolu’nun tamamen balık sırtı şeklinde büyük oranda uçurumlarla dolu olduğunu, bu yolun, vatandaşların can ve mal emniyeti  bakımından, standartların çok altında kaldığını bildirerek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan talebimiz; Malatya-Arapgir Karayolu’nun yapımına 2022 yılı başından itibaren başlanılmasıdır.” dedi.

Keskin, Siyasiler; Esnafın Kredi, Çek, Senet Ve Borçlarını Sorsun

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Arapgir’de ilçe oda başkanları ile birlikte esnaf ziyaretlerinde sorun ve taleplerini dinleyip çözüm önerileri noktasında görüş alışverişinde bulundu. 

CHP Heyetinden MASKİ’ye Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Gülnur Tabel, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ve beraberlerindeki heyet, MASKİ Genel Müdürü Memet Mert’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Veli Ağbaba’dan Maski’ye Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Akçadağ ilçesine bağlı Ortaköy, Kepez, Gürkaynak, Duruluova, Dutlu, Yaylımlı, Demirciler, Darıca, Dedeköy, Kahyalı, Çevirme, Sahilköy, Ören, Altınlı, Karapınar, Oluklu mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş’ı ziyaret ettiler. Ziyarette, mahalle muhtarları MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş’a istek ve taleplerini ilettiler.

Ağbaba, Doğanın Rant Uğruna Mahvedilmesi Vatana İhanettir

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Arapgir’e bağlı Pacalı, Deregezen, Kılıçlı, Sinikli, Gebeli, Kazanç, Esikli, Ulaşlı, Eski Arapgir, Alıçlı, Yazılı ve Taşdelen Mahallerini ziyaret etti.

Tüfenkci’den Arapgir İlçesine Ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci,  Malatya’nın Arapgir ilçesini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Arapgir Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı Başladı

Çevre yatırımları ile örnek projelere imza atan Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Arapgir İlçesi’nin en önemli ihtiyaçlarından biri olan atık su arıtma tesisi kurma çalışmalarına başladı.

FIRAT EDAŞ’a Arapgir Muhtarlar Derneği’nden Teşekkür

Malatya Arapgir Muhtarlar Derneği, kesintisiz enerji noktasında ilçelerinde yaptığı çalışmalardan ötürü Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye teşekkür plaketi takdim etti.   

Arapgir Belediyesine 1 Adet Greyder Hibe Edildi

Ataşehir Belediyesi tarafından Arapgir Belediyesine 1 adet greyder hibe edildi.

Başkan Gürkan, Arapgir İlçe Muhtarlarıyla İstişarelerde Bulundu

“Eksik Kalan Hizmetler, Tüm İlçelerimizde Bu Yıl Tamamlanacak”...

Fendoğlu, Arapgir İlçesinde Bulunan Onar Köyünün Tarihi Yeleri

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda söz alarak...

KOM’dan Kaçış Yok

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı olan KOM Şube Müdürlüğü görevlilerimiz tarafından...

MTÜ’den Arapgir Belediyesi İle Protokol, İl Sağlık Müdürlüğü İle Birlikte Kullanım

​​​​​​​Malatya Turgut Özal Üniversitesi İle Arapgir Belediyesi Arasında İşbirliği Protokol...

Arapgir’in Meşhur Kühnü Üzümü Esenlik Marketlerde

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Esenlik LTD. ŞTİ. Malatyalı üreticilerinin yanında olmaya devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Arapgir’e Otobüs Hibe Edildi

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilçemizden gelen otobüs talebine olumlu yanıt verdi.